CelcomDigi menawarkan PlayStation 5 dan fibre broadband 300Mbps dari serendah RM190/bulan

celcom digi fibre bundle

Selain memperkenalkan pakej jalur lebar gentian yang lebih pantas sehingga 1Gbps, CelcomDigi kini menawarkan lebih banyak add-on peranti rumah yang turut termasuk Sony PlayStation 5. Jika anda menggunakan pelan pascabayar Celcom atau Digi yang layak, anda boleh mendapatkan jalur lebar gentian 300Mbps dengan PS5 serendah RM190/bulan.

Sony PlayStation 5 yang tersedia untuk add-on ialah Edisi Digital yang “dijual secara runcit” pada harga RM2,418 dan ia dilengkapi dengan Pengawal DualSense “percuma”. Edisi Digital PS5 secara rasmi dijual pada harga RM2,069 dan nampaknya CelcomDigi telah menambah harga Pengawal Tanpa Wayar DualSense kepada jumlah RRP untuk memberikan nilai yang lebih tinggi.

Jika anda lebih suka mendapatkannya secara langsung dalam kontrak, PS5 berharga RM2,155 iaitu penjimatan RM263 untuk pakej penuh. Sebagai alternatif, anda boleh mendapatkannya secara ansuran 12 bulan dengan harga RM180/bulan atau secara ansuran 24 bulan dengan harga RM90/bulan.

Ini adalah lebih baik daripada himpunan PS5 yang ditawarkan oleh Unifi Fiber Broadband. Walau bagaimanapun, tawaran CelcomDigi tidak semurah Maxis yang menawarkan PS5 serendah RM4/bulan dengan kontrak Zerolution 36 bulan.

CelcomDigi juga menawarkan Xiaomi Clean & Cool Bundle yang terdiri daripada Kipas Menara Pintar Xiaomi dan Xiaomi Smart Air Purifier yang dijual pada harga RM898. Pada gentian CelcomDigi, anda boleh menambahnya pada harga RM811 (jimat RM87), atau membayarnya secara ansuran 12 bulan pada RM68/bulan.

Add-on TV Pintar adalah sama seperti sebelumnya dan anda boleh menambah Samsung 50″ 4K UHD pada harga RM64/bulan pada ansuran 24 bulan. Terdapat pilihan TV lain seperti TV Pintar Samsung 4K UHD 55″, TV Google 4K UHD Hisense 55″ dan TV Pintar Samsung 4K UHD 65″.

Lihat Juga :   Digi Postpaid 60 Kuota Data Berkelajuan Tinggi Dinaikkan oleh CelcomDigi Daripada 30GB kepada 50GB

Ambil perhatian bahawa program ansuran tidak ditawarkan secara langsung oleh CelcomDigi kerana pilihan pembayaran mudah faedah 0% selama 12 atau 24 bulan boleh dilakukan melalui Maybank atau Kad Kredit CIMB. Jika anda lebih suka membeli add-on secara langsung, anda boleh membuat pembayaran melalui pembayaran dalam talian, semua kad debit dan kredit Visa dan Mastercard, serta Boost atau GrabPay eWallets.

Menurut FAQ, hanya subscribers CelcomDigi pada pelan 300Mbps dan ke atas layak untuk membeli add-on ini. Setiap pelanggan layak untuk membeli sehingga 3 add-on bagi setiap subscription CelcomDigi.

Untuk mengetahui lebih lanjut, anda boleh melawati halaman CelcomDigi Fiber atau lihat katalog device add-on mereka.

About Author

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

error: Content is protected !!