Daftar Mycar online, lulus 24jam

Daftar Mycar

Daftar Mycar online percuma lulus 24jam memang betul! Daftar Mycar ni lebih mudah jika anda tahu caranya dan memilih Compnay Name yang betul. Company name Mycar ialah orang yang akan semak permohonan anda dan memberikan status pendaftaran kepada anda dengan segera. Daftar Mycar boleh di buat sendiri online atau pun anda boleh minta bantuan kami untuk daftar Mycar melalui whatsapp. Kami akan bantu anda supaya dokumen untuk daftar mycar anda cukup untuk proses kelulusan permohonan daftar pemandu Mycar. Kami juga akan pastikan anda mengetahui syarat-syarat untuk lulus permohonan mycar.
 
Jadi, anda 2 cara untuk daftar mycar iaitu dengan daftar mycar secara online ( keyin sendiri online ) atau pun daftar Mycar ikut whatsapp ( kami akan key in kan untuk anda ). kedua-dua cara daftar Mycar ni adalah percuma sahaja. Jangan terpedaya dengan scammer yang meminya bayaran untuk register driver mycar sebab pendaftaran mycar adalah percuma untuk seluruh Malaysia.
 
mycar malaysia

Kelebihan pemandu Mycar berbanding ehailing lain

1. Tiada rating
Jika anda pemandu Mycar, tiada rating Acceptance rate ( AR ) dan Cancellation rate ( CR ) yang anda kena jaga. Maknanya anda boleh buat kerja  tanpa tekanan untuk menjaga rating-rating ini. Untuk app lain, jika anda tidak menjaga AR dan CR, akaun pemandu anda boleh kena suspen dan seterusnya kena banned di mana anda tidak lagi boleh menggunakan app mereka.
 
2. Mycar ambil 15% sahaja dari  tambang
Pendapatan syarikat ehailing ialah jumlah % dari tambang. Mycar hanya potong 15% sahaja ( ini kira sedikit ) sebab ada syarikat yang ambil sehingga 25% daripada tambang. Maknanya, pendapatan pemandu Mycar meningkat jika faktor-faktor lain adalah sama.
 
3. Harga tambang ikut permintaan
Mycar sudah ada kenaikkan harga tambang mengikut permintaan. Maksudnya jika permintaan tinggi, harga tambang akan naik dan jika permintaan menurun, harga tambang akan turun seperti biasa. Permintaan akan naik pada waktu hujan, trafik tinggi dan waktu peak hours seperti masa orang ramai pergi dan balik kerja. Berbaloi untuk pemandu yang terpaksa meredah jalan jem.
 
4. Bilangan penumpang semakin ramai
Bilangan penumpang Mycar semakin meningkat dari hari ke hari. Mycar giat mengadakan promosi seluruh Malaysia untuk menarik minat penumpang menggunakan aplikasi Mycar.
 
5. Pendaftaran percuma
Proses pendaftaran mycar adalah percuma sahaja. Sila lapurkan kepada kami jika anda di kenakan bayaran semasa mendaftar mycar.
 
6. Ranking no. 2 ehailing di Malaysia
 Mycar telah menjadi ehailing no 2 di Malaysia. Tak mustahil kami akan menjadi syarikat yang menyediakn perkhidmatan penumpang dari satu tempat ke satu tempat no. 1 di Malaysia sedikit masa lagi.
 
Kami mengajak anda berganding bahu bersama kami untuk sama-sama mendapat keuntungan dengan Mycar. Anda daftar jadi pemandu kami dan kami akan berikan sediakan platform dan panduan untuk anda menjana pendapatan tanpa had ( ikut kerajinan anda ) bersama-sama dengan rakan pemandu mycar yang lain. Hubungi kami untuk menjadi salah seorang pemandu mycar hari ini. Tanpa anda, siapalah kami.
 

Dokumen daftar pemandu Mycar online

Ada 3 dokumen wajib untuk daftar mycar driver iaitu:
 
1. Gambar depan lesen
2. Gambar depan ic
3. Cover Note insuran
 
Dokumen tambahan ( jika diperlukan sahaja ) – endorsement ( jika nama anda tiada di dalam cove rnote insuran ) dan roadtax ( jika cover note insuran tak tulis due date ).
 
Setelah permohonan sebagai pemandu mycar lulus, anda kena update gambar profile melalui aplikasi mycar driver.

Syarat daftar driver Mycar

 
Mycar semakin berkembang sekarang ni di semakin ramai pengguna menggunakan perkhidmatan Mycar untuk bergerak dan Mycar telah menjadi saigan utama Grab di Malaysia. Driver Mycar masih belum cukup lagi dan aktiviti pendaftaran pemandu mycar masih berjalan seperti biasa untuk semua negeri di Malaysia termasuklah mycar Langkawi, mycar Sabah dan Mycar Sarawak.
 
Kita telah bincangkan tentang dokumen yang perlu untuk daftar Mycar, sekarang kami akan berkongsi pula tentang syarat-syarat untuk jadi pemandu Mycar sepenuh atau separuh masa ( dua – dua boleh ). Syarat untuk jadi pemandu Mycar sangatlah mudah dan anda pasti melepasi syarat-syarat Mycar ini.
 
1. Min tahun kereta di buat 10 tahun lepas – maksudnya jika sekarang tahun 2019, kereta yang layak ialah kereta tahun 2009 ke atas. Kereta tahun 2008 dan ke bawah sudah tidak layak untuk di jadikan kereta mycar. Boleh semak tahun kereta di buat di dalam geran kereta anda.
 
2. Warganegara Malaysia sahaja – yang ada ic biru dan ic tentara layak. Yang status PR / IC merah tidak layak untuk jadi pemandu Mycar
 
3. Lesen memandu penuh sahaja – Lesen P tidak layak.
 
4. Nama anda mesti ada dalam insuran -jika nama anda tiada dalam insuran ( tengok bahagian ‘ authorised driver / named driver di dalam cover bote insuran ), jumpa ejen insuran untuk tambah nama driver kedua dan seterusnya. Jika ada di tulis ” all driver ” , anda kena sediakan surat kebenaran dan kami ada contoh untuk anda gunakan. Kami permudahkan proses daftar sebenarnya untuk anda jika anda betul-betul berminat untuk jadi pemandu mycar / mycar driver registration.

Leave a Reply

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: