Download Wallpaper iPhone SE 3 baharu untuk device anda di sini

download iphone wallpaper 2022

iPhone SE generasi ketiga diumumkan minggu lepas semasa acara khas “Peek Performance” Apple. Entry-level smartphone baharu Apple menampilkan cip A15 Bionic, sokongan untuk rangkaian 5G, hayat bateri yang lebih lama dan wallpaper baharu yang cantik – dan anda boleh memuat turun kertas dinding iPhone SE 3 untuk peranti anda di sini.

iPhone SE 3 datang dalam tiga warna: Starlight, Midnight dan Red. Apple telah mencipta wallpaper baharu untuk setiap model yang menunjukkan spektrum warna. Sebagai contoh, wallpaper untuk Starlight iPhone SE mempunyai warna hijau dan biru, manakala wallpaper untuk model Midnight mempunyai warna oren dan merah jambu.

Terdapat juga wallpaper baharu untuk iPhone Merah, yang mencampurkan warna merah, ungu dan biru. Setiap wallpaper tersedia dalam versi terang dan gelap. Perlu diingat bahawa imej telah diekstrak daripada iOS firmware, jadi ini adalah fail dalam resolusi asalnya.

Anda boleh download wallpaper iPhone SE 3 baharu dalam gambar full resolution di bawah. Pastikan anda mengklik butang (i) dan simpan full resolution wallpaper – dan kemudian settingkan melalui apps Photos atau apps Setting jika anda menggunakan iPhone, iPad atau iPod touch.

Download Wallpaper iPhone SE 3 Download Wallpaper iPhone SE 3 Download Wallpaper iPhone SE 3 Download Wallpaper iPhone SE 3 Download Wallpaper iPhone SE 3 Download Wallpaper iPhone SE 3 

About Author

Lihat Juga :   Status Pemvaksinan Penuh Penerima Sinovac Tanpa Booster Akan Dibatalkan Pada 1 Mac

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

error: Content is protected !!