Forza Street, permainan perlumbaan percuma dari Microsoft, kini tersedia untuk iOS dan Android

forza street game

Permainan Forza mudah alih yang lengkap dari Turn 10 Studios

Microsoft Forza Street, perlumbaan percuma untuk bermain dari pencipta Forza Turn 10 Studios, kini tersedia untuk iOS dan Android setelah untuk Windows 10 dilancarkan tahun lepas.

Permainan ini menggunakan formula standard Forza untuk megumpul, customize, dan perlumbaan kereta dan disesuaikan semula untuk peranti mudah alih. Dengan kata lain, ada boleh merasakan pelumbaan yang hampir sama dengan version xbox.

Forza Street secara teknikal adalah permainan perlumbaan jalanan Miami, jadi ia sedikit berbeza dengan game pada PC dan konsol.  Baru-baru ini dalam siri Forza Horizon. Microsoft mennyatakan bahawa permainan ini sebagai “pengalaman” yang lebih baik “dengan wujudnya beberapa watak misteri,  penjelajahan melalui kempen berdasarkan naratif, Acara Spotlight mingguan, dan Acara Bertema waktu terhad.” Tujuan akhirnya, tentu saja, adalah menambahkan kereta yang lebih unik ke koleksi anda.

Microsoft sedang berusaha memperbanyakan perjanjian untuk pemain baru dengan beberapa promosi. Bagi mereka yang bermain antara sekarang hingga 5 Jun, anda akan “unlock” Ford GT yang unik.

Bagi mereka yang bermain permainan di peranti Samsung dan memuat turunnya dari Galaxy Store, anda akan mendapat Ford Mustang GT 2015 dengan cat bertema Galaxy atau Chevrolet Corvette Z06 2015 untuk mereka yang menggunakan barisan Galaxy S20, bersama dengan beberapa kredit tambahan dalam permainan dan faedah lain.

Forza street juga akan di link kan ke Xbox Live, sehingga anda dapat sync pencapaian anda takkira anda berlumba di dalam platform iOS, Android, atau Windows 10.

About Author

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

error: Content is protected !!