Infinix Smart 6 Akan Dilancarkan Di Malaysia Dengan Hanya RM369

Infinix smart 6 malaysia

Sebuah telefon baharu telah dilancarkan di Malaysia dipanggil Infinix Smart 6 dan harganya adalah sangat mampu milik iaitu RM369. Telefon ini menggunakan pada XOS 7.6 dan menggunakan Android 11 Go Edition dan mempunyai hayat bateri yang tahan lama.

Ia mempunyai paparan IPS 720p 6.6 inci untuk kamera hadapan. Smart 6 berjalan pada cip Unisoc SC9863A dengan hanya 32GB storan dan 2GB RAM tetapi mempunyai slot microSD untuk pengembangan storan sehingga 512GB.

Telefon ini dikuasakan oleh bateri 5,000mAh yang besar yang didakwa Infinix menyediakan sehingga 23 jam playback video. Syarikat itu tidak memberikan kelajuan pengecasan dan ia mengecas melalui kabel microUSB di bahagian bawah, di mana terdapat juga pembesar suara tunggal.

Di bahagian belakang, anda akan menemui kamera 8MP, sensor kedalaman 0.8MP dan denyar dwi-LED manakala bahagian hadapan menempatkan kamera swafoto 5MP. Terdapat juga penderia cap jari belakang serta buka kunci muka menggunakan kamera hadapan.

Infinix Smart 6 mula dijual mulai 4 April di halaman Shopee dan Lazada Infinix dan untuk masa yang terhad, ia akan ditawarkan pada harga yang lebih rendah iaitu RM329. Ia datang dalam warna Ungu, Biru Laut, Hijau Laut Muda dan Hitam Kutub.

Sumber : lowyat.net

About Author

Lihat Juga :   Xiaomi Pad 6 akan dilancarkan bersama 13 Ultra minggu depan, menampilkan dwi kamera 50MP

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

error: Content is protected !!