Pelan Celcom Xpax “Unlimited” kini menawarkan data berkelajuan tinggi tanpa had dua kali ganda

Selain menawarkan promo beli 1 percuma 1 untuk talian Keluarga Pascabayar Celcom, syarikat telekomunikasi biru itu juga telah mengumumkan promo Hari Raya untuk pelan Xpax “Unlimited”nya. Untuk masa terhad, pengguna Xpax Unlimited Pass pada pelan bulanan RM38 dan ke atas akan menikmati dua kali ganda kuota data kelajuan yang tidak dihadkan.

Promo data ini terbuka kepada semua pelanggan baharu dan sedia ada, dan ia tersedia dari 15 April hingga 30 Jun 2022. Dengan kempen ini, pengguna pada pelan “tanpa had” RM38, RM43, RM45 dan RM50 akan mendapat 10GB dan bukannya 5GB tanpa had. kuota internet laju. Sementara itu, pengguna pada pelan RM48 dan RM53 akan mendapat 20GB dan bukannya 10GB kuota internet kelajuan tidak terhad.

Pelan Celcom Xpax “Unlimited” kini menawarkan data berkelajuan tinggi tanpa had dua kali ganda Pelan Celcom Xpax “Unlimited” kini menawarkan data berkelajuan tinggi tanpa had dua kali ganda
Jika anda menyemak halaman prabayar Xpax Celcom, terdapat sejumlah tujuh pilihan “tanpa had” berbeza tersedia yang datang dengan panggilan tanpa had ke semua rangkaian domestik. Pada asasnya, terdapat hanya dua pilihan asas – 3Mbps tanpa had atau 6Mbps tanpa had. Satu-satunya perbezaan ialah pakej kandungan iQiyi serta jumlah kuota internet kelajuan yang tidak dihadkan.

Sekiranya anda tidak tahu, pelan “tanpa had” ini disertakan dengan had kelajuan 3Mbps dan 6Mbps, dan ia mendapat had dasar penggunaan saksama (FUP) sebanyak 60GB sebulan. Sebaik sahaja anda mencapai had FUP, kelajuan akan dikurangkan kepada 512kbps sehingga pembaharuan pas seterusnya.

Untuk situasi apabila anda memerlukan kelajuan 4G yang lebih pantas, melebihi had 3Mbps atau 6Mbps, pengguna boleh mengaktifkan kuota “Kelajuan Tanpa Had” melalui Aplikasi Celcom Life. Ini akan memberikan pengguna kelajuan terbaik yang tersedia di lokasi tanpa sekatan untuk penstriman video, permainan dan pengalaman dalam talian yang lebih baik.

Lihat Juga :   Sony Xperia 1 IV kini boleh didapati untuk pre-order di Malaysia, berharga lebih RM6,000

Selain promosi kuota internet berkelajuan berganda yang tidak dihadkan, Celcom juga menawarkan ganjaran eksklusif untuk pengguna Xpax dalam aplikasi Celcom Life. Ini termasuk diskaun 12% untuk pesanan FoodPanda (perbelanjaan minimum RM50, diskaun dihadkan pada RM6), potongan 15% + pulangan tunai 2% (perbelanjaan minimum RM150) untuk Zalora, eVoucher Diskaun Petronas RM3 (perbelanjaan minimum RM50) dan banyak lagi.

Untuk maklumat lanjut, anda boleh melawati halaman prabayar Xpax dan lihat Soalan Lazim mereka.

About Author

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

error: Content is protected !!