Semua kini mempunyai akses kepada pakej Rahmah 5G: Fahmi

Pakej 5G Rahmah, yang merangkumi langganan data asas dan telefon pintar berharga tidak melebihi RM240, kini tersedia untuk rakyat Malaysia berhubung sambutan Hari Kebangsaan.

Sambutan Hari Kebangsaan harus digunakan sebagai masa untuk mendaftar untuk pakej itu, yang boleh didapati sehingga Disember tahun ini, menurut Menteri Komunikasi dan Digital Fahmi Fadzil.

Dengan minimum 60GB data, ia menawarkan pakej pascabayar dengan harga serendah RM60 sebulan.

Beliau berkata pada sidang media selepas sambutan Hari Kebangsaan 2023 di Darat Putrajaya hari ini, “Mulai 16 September, kakitangan awam juga akan mendapat bayaran balik bulanan RM10 selama 12 bulan untuk pakej pascabayar RM60 dan lebih tinggi.

Di samping itu, Fahmi menyatakan bahawa sebagai sebahagian daripada Insentif diskaun Pengamal Media Rahmah, profesional media akan menerima diskaun sebulan untuk bil telefon mudah alih mereka pada bulan September sebagai tanda penghargaan.

Semua profesional media yang memiliki kad akreditasi daripada Jabatan Penerangan layak menerima rebat itu, tambahnya.

Bagi profesional media, “Insha-Allah, beberapa perkara lagi akan diusahakan,” tambahnya.

Menurut Fahmi, yang mengumumkan Pakej Rahmah 5G pada hari Selasa, pelanggan boleh memilih antara Samsung A14 5G dan telefon pintar Honor 90 Lite 5G semasa mendaftar, dan firma telekomunikasi menggesa untuk menawarkan tawaran yang lebih baik. – 31 Ogos 2023, Bernama

Lihat Juga :   SnapTik, Cara Download Video Tiktok Tanpa Watermark Kualiti HD Percuma

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

error: Content is protected !!