3 WordPress Theme Terbaik dan Paling Popular pada tahun 2020

wordpress theme terbaik 2020

WordPress Theme Terbaik an Paling Popular Tahun 2020

Dengan lebih daripada 10,000 WordPress theme yang ada di pasaran. Jadi adalah agak sukar bagi mereka yang mula-mula ingin mencari tema WordPress terbaik untuk keperluan mereka. Selalunya kita ditanya oleh pengguna jika ada satu tema WordPress yang sesuai dengan semua kes penggunaan. Jawapannya ialah YA. Anda boleh menggunakan tema WordPress pelbagai guna yang popular di hampir semua jenis laman web. Mempunyai tema yang tepat dapat membuat perbezaan besar dalam pertumbuhan blog / laman web anda. Dalam artikel ini, kami telah memilih 3 tema WordPress terbaik pada tahun 2020.

Fokus kami dengan artikel ini adalah untuk mengetengahkan WordPress theme terbaik dan paling popular dalam kategori masing-masing. Kami mempunyai tema WordPress khusus khusus serta tema pelbagai guna WordPress dan teratas dalam senarai. Dalam erti kata lain, anda boleh memberli tema ini dan anda boleh gunakan untuk pelbagai jenis website/blog anda. 

Bergantung pada kes penggunaan anda, anda boleh memilih yang paling sesuai dengan keperluan anda.

Sebelum memulakan, jangan lupa untuk layari halaman web themeforest.com untuk melihat beberapa lagi wordpress theme kegemaran anda yang terbaik dan popular.

Setelah itu, mari kita lihat tema WordPress terbaik di pasaran.

 

1. AVADA

 

Avada adalah tema WordPress No # 1 laris di pasaran, dengan lebih dari 600,000+ jualan. Ianya menjadi tarikan kepada begineers, profesional, agensi, perniagaan, dan kreatif.

Rangkaian Pilihan Lanjutan Avada yang fleksibel, terdiri daripada tema halaman global dan halaman individu, dilengkapkan dengan Editor Visual Visual Avada 6.0; Ini menjadikan Avada sebagai alat reka bentuk web utama untuk aliran kerja anda. Bekerja dengan pantas dan cekap, dengan mengetahui bahawa anda dapat merancang dan membuat reka bentuk dan susun atur tanpa had untuk projek anda.

Lihat Juga :   Cara Mudah Install dan Setup WordPress di IIS

Avada 6.2!  Adalah version terbaru tema Avada WordPress ini. Di mana ianya dilengkapi dengan pelbagai ciri hebat, mulai dari Pembangun Footer hingga merancang pilihan dan membina satu pos khusus, catatan Portfolio, arkib, carian, dan susun atur halaman 404. Di samping itu, Elemen Reka Bentuk dan Tata Letak baru, banyak peningkatan, dan inovasi pembangun tema.

 

2. The 7

 

The7 menampilkan integrasi penuh dan lancar dengan WPBakery Page Builder (sebelumnya Visual Composer) dan Ultimate Addons. Sebilangan besar pembeli bersetuju bahawa The7 adalah tema terbaik untuk digunakan dengan pemalam ini, terkini!

Pilihan Tema 1000+ memungkinkan untuk membuat hampir semua reka bentuk yang dapat dibayangkan. Dan ciri Design Wizard membolehkan anda membuat reka bentuk laman web bertaraf butik hanya dalam beberapa minit.
Kedua-dua Wizard dan Pilihan Tema lanjutan dapat berfungsi dalam mod penyuntingan latar belakang seperti WP dan penyesuaian tema lama.

The7 hadir bersama WPBakery Page Builder (sebelumnya Visual Composer), Ultimate Addons, Slider Revolution, The7 Elements, Go Pricing Tables dan ConvertPlus. Ia juga serasi sepenuhnya dengan plugin yang paling popular seperti WooCommerce, WPML, Yoast SEO, All in One WP Migration, W3 Total Cache dan banyak lagi.

Anda mendapat alat pembuatan laman web terhebat dengan harga serendah $ 39!

Tidak perlu dikatakan, The7 dan semua plugin yang digabungkan adalah mesra mudah alih (disahkan oleh Google), SEO dan GDPR sudah siap.

Untuk menjadikan aliran kerja anda seproduktif mungkin, kami telah membuat 40 (dan menghitung) laman web pra-buatan berkualiti tinggi yang dapat anda gunakan sebagai asas untuk laman web yang anda bina.
Mereka boleh diimport dengan satu klik. Dan The7 akan mengurus pemasangan semua plugin, kandungan dan slider yang diperlukan secara automatik!

Lihat Juga :   Bukan Peminat WordPress? Berikut adalah 5 CMS Laman Web Statik Terbaik untuk Anda

Tidak memerlukan keseluruhan laman web atau mahu menggabungkan halaman dari demo yang berbeza? Tiada masalah! Salin pautan (URL) ke halaman dari demo kami dan gunakan Halaman> Antaramuka import untuk mendapatkan hanya halaman yang anda perlukan.

Sebagai bonus tambahan, anda mendapat akses ke templat Revolusi Revolusi premium dan Komposer Visual yang terus berkembang (dibuat oleh kami)!

Tetapi kita belum selesai!

Tema dilengkapi dengan plugin The7 Elements eksklusif yang semakin meningkatkan dan memperluaskan kemampuan WPBakery Page Builder. Ia menambah jenis pos khusus, templat halaman dan kod pendek / elemen untuk Portofolio, Album Foto dan Video, Testimoni, Pasukan dan banyak lagi!

3. Flatesome

 

Flatsome WooCommerce Theme adalah tema WordPress yang bergaya dan responsif yang mengandungi ciri dan pilihan terkini untuk membina kedai eCommerce anda sendiri dalam masa yang singkat.

Tema ini adalah berasaskan WordPress 3.6+, WooCommerce 2.0+ siap dan juga menyokong plugin WPML untuk menyokong bahasa yang berbeza (disertakan fail .po dan .mo).

Tema WooCommerce Flatsome Responsif mahu kedai anda dijumpai dalam kedudukan Google – sebab itulah tema WooCommerce ini sudah dioptimumkan untuk SEO.

Untuk memberi anda pengalaman pengguna yang sangat baik dan membantu anda dengan penyediaan tema, tema ini dilengkapi dengan kandungan demo (fail xml), fail tema kanak-kanak dan juga fail PSD dan SCSS, yang mungkin anda perlukan jika anda ingin mengubah reka bentuk tema.

 

Lihat Juga : Plugins CSS Hero: Ubah Suai Reka Bentuk WordPress Menjadi Lebih Mudah

 

Leave a Reply

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: