5 Halaman Web untuk Edit Video Online

edit video online

Editor video dalam talian memberi anda penyelesaian yang hebat apabila anda tidak mempunyai masa, kemahiran atau sumber untuk edit video anda melalui aplikasi pengeditan video profesional. Anda boleh melakukan beberapa pengeditan video pantas semasa dalam perjalanan tanpa perlu memuat turun sebarang perisian.

Daripada semua sumber yang tersedia dalam talian, kami memilih beberapa editor video online yang terbaik dan percuma untuk anda. Anda boleh membaca tentang ciri berbeza setiap alat dan pilih mana yang sesuai untuk anda bagi edit video online.

 

Adobe Spark

Adobe Spark edit video online

Adobe Spark ialah alat penyuntingan video dalam talian yang hebat daripada Adobe yang telah memberikan pengguna alatan hebat seperti Photoshop, Premier, Illustrator dan banyak lagi. Pembuat video dalam talian mereka membolehkan anda mengedit dan menerbitkan apa-apa jenis dan hampir sepanjang mana video yang diperlukan.

Alat ini juga menawarkan banyak tema atau templat video yang boleh diubah suai mengikut keperluan anda dan digunakan untuk sebarang tujuan. Tema ini dimuatkan dengan kesan, peralihan dan skema warna yang menakjubkan serta boleh disesuaikan dengan teks atau muzik latar belakang anda sendiri.

Ciri-ciri ketara:
Edit dan terbitkan video dengan serta-merta ke mana-mana destinasi digital.
Tema dan templat video yang dibuat secara profesional.
Gunakan muzik latar belakang daripada perpustakaan yang luas atau tambahkan lagu anda sendiri.

 

ClipChamp

clip champ edit video online

Clipchamp menawarkan beberapa ciri penyuntingan video yang sangat bagus untuk keperluan penyuntingan pantas anda. Antara mukanya cukup mudah sehingga sesiapa sahaja boleh menggunakannya tanpa mempunyai pengalaman menyunting video sebelumnya. Dan berada dalam talian tidak memerlukan anda memuat turun dan memasang alat tersebut.

Lihat Juga :   Macam Mana Streamer Main Game Dan Dapat Duit

Anda boleh mengedit klip dalam sebarang saiz terus dalam penyemak imbas dengan semua jenis pilihan penyesuaian. Terdapat juga perpustakaan luas templat pra-dibuat yang boleh anda sesuaikan dan gunakan dengan mudah dalam sebarang jenis projek. Malah terdapat templat untuk saluran YouTube dan Instagram anda.

Terdapat banyak penapis dan peralihan yang boleh anda gunakan pada video anda. Setelah kerja anda selesai, anda hanya boleh mengimportnya dalam komputer anda atau berkongsi pada akaun media sosial anda terus melalui alat tersebut.

Ciri-ciri ketara:
Edit klip dari sebarang saiz terus dalam penyemak imbas anda.
Pelbagai templat video berkualiti tinggi dan boleh disesuaikan.
Seimbangkan warna, tambah latar belakang dan tambah teks dan sari kata.
Alat pembuat iklan Facebook pantas.

 

Kapwing Video Editor

kapwing edit video online

Editor video berasaskan pelayar percuma Kapwing menawarkan cara terbaik untuk mengedit video anda semasa dalam perjalanan. Anda boleh menggabungkan klip yang berbeza, menyunting, memotong dan serta menambah apa-apa jenis teks dan muzik latar belakang pada video anda.

Anda juga menambah kesan khas, peralihan, penapis, dan juga menjana sari kata terus melalui alat ini. Terdapat juga pilihan yang bagus untuk mengimport video daripada YouTube dan menggunakannya dalam projek anda atau anda boleh menggunakan salah satu templat buatan profesional mereka.

Ciri-ciri ketara:
Gunakan Garis Masa untuk mengedit asas klip video anda.
Gunakan kanvas untuk melaraskan kedudukan video anda serta menambah kesan khas.
Urus banyak fail media dengan mudah dalam editor dan gunakan semula fail tersebut dalam projek yang berbeza.
Eksport video terakhir ke komputer anda, siarkan di media sosial atau kongsi dengan sesiapa sahaja melalui pautan.

Lihat Juga :   Pecah rekod! Thread mencapai hampir 100 juta pengguna dalam masa kurang dari seminggu

 

Animoto

animoto edit video online

Animoto ialah aplikasi dalam talian untuk mencipta persembahan video yang hebat dengan mudah. Anda hanya perlu menjalankan beberapa langkah: pertama, pilih templat video yang anda suka, kemudian tambahkan logo, gambar atau video, bunyi muzik yang anda suka dan teks yang mungkin anda perlukan. Langkah terakhir ialah menghasilkan video anda untuk dimuat turun.

Ciri-ciri ketara:
Seret dan lepaskan klip anda untuk mencipta video yang menakjubkan dalam beberapa minit.
Perpustakaan luas lagu berlesen dan imej stok berkualiti tinggi.
Pelbagai templat profesional yang berkaitan dengan tema yang berbeza.
Editor video berasaskan awan yang berfungsi pada mana-mana pelayar pada mana-mana peranti.

 

Magisto

magisto edit video online

Magisto ialah editor hebat yang boleh membantu anda membuat video anda dalam beberapa langkah sahaja. Muat naik video anda, pilih salah satu daripada berdozen gaya penyuntingan, tambah bunyi yang anda gemari daripada senarai, tambahkan tajuk dan video anda sedia untuk dimuat turun atau untuk dikongsi dengan rakan melalui media sosial.

Ciri-ciri ketara:
Ciri antara muka mesra pengguna yang ringkas.
Perpustakaan templat video dan muzik yang luas untuk dipilih.
Panduan terperinci tentang cara membuat video pertama anda.

About Author

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

error: Content is protected !!