Ingin Melancong? 5 Sebab Mengapa Anda Perlu Guna Klook

 

KLOOK

Kekadang bila anda tengok di wall Facebook, anda dapati rakan-rakan anda travel dan melakukan aktiviti-aktiviti menarik yang anda tidak pernah tahu membuat sampel makanan di Hong Kong, menyelam dengan ikan hiu di Thailand, atau bermain daun musim gugur di Osaka atau menaiki keretapi daripada London to Paris.

Sekiranya anda tidak boleh mengalahkan mereka maka sertai mereka. Tetapi sebenarnya merancang perjalanan boleh menjadi lebih susah dan frustrated. terutama apabila tiba di tempat sebenarnya tidak seperti yang plan atau rancang.  Kekadang semasa membuagt perancangan juga kita sudah agak pening kerana terdapat begitu banyak website untuk ke destinasi, hotel, penerbangan yang berlumba-lumba menawarkan service mereka .

Antara perkhidmatan dan tiket yang anda boleh dapati dari Klook adalah seperti berikut :

 

klook

klook

klook

Di sinilah Klook datang untuk menyelamatkan anda. Klook membantu anda menemui aktiviti, simcard phone, tempet tarikan, tiket taman tema dan banyak lagi di bandar-bandar di seluruh dunia dengan harga yang terbaik (sangat baik bagi pendapat saya sendiri). Dengan bantuan Klook, semua kekecewaan perancangan perjalanan hilang. Inilah adalah kerana :

Ia sangat mesra pengguna

Muat turun aplikasi dan dengan mudah meneroka apa yang ditawarkan oleh Klook, untuk destinasi popular yang akan lawati nanti. Anda boleh explore semua aktiviti yang ada ditawarkan di tempat tersebut dan anda boleh melihat cadangan Klook sendiri. Semua maklumat yang anda perlukan untuk setiap lokasi berada dalam satu tempat, lengkap dengan penilaian dari pelancong-pelancong yang pernah menggunakan atau mengambil service/aktiviti tersebut. Satu ciri yang kami suka adalah keupayaan untuk mencipta wish list aktiviti. Kemudian, selepas anda membuat tempahan, baucar disimpan secara automatik dalam aplikasi, dan anda boleh melihatnya di luar talian. Sangat mudah!

Lihat Juga :   Cara Check Kelajuan Internet

Jika anda memerlukan simcard sesebuah negara yang anda akan lawati nanti. Anda sudah boleh booking simcard dengan klook dan anda boleh pickup di Airport atau pun hantar terus kepada anda.

Ia mesra bajet

Jika anda seperti kami, anda sentiasa cuba mencari cara yang paling murah untuk melakukan segala-galanya di bucket list anda.  Syukurlah, anda tidak perlu risau tentang perkara ini dengan Klook pada telefon anda. Mereka menawarkan jaminan harga terbaik dengan diskaun sehingga 60%. Nampaknya perjalanan panjang mencari harga termurah berakhir di sini.

Tempahan anda disahkan dengan serta-merta

instant comfirmation klook

Selepas beberapa jam membuat cariaan dan penilaian melalui semua aktiviti dan lawatan (dan kami akui senarai nya agak banyak, masukkan aktiviti/service yang anda suka dalam wish list bagi memudahkan anda) membuat tempahan tidak menjadi masalah sama sekali. Anda akan mendapat pengesahan anda dengan cepat, dan tidak perlu risau. Anda tidak perlu kembali dan semak inbox email anda untuk pengesahan, semuanya dilakukan untuk anda. Anda boleh memastikan bahawa membuat tempahan melalui Klook adalah selamat dan mudah.

 

Masa anda adalah berharga, dan Klook Memahaminya

Apabila anda membuat tempahan melalui Klook, ia bukan sahaja menjimatkan wang anda, tetapi ia juga menjimatkan masa anda. Bagaimana? Anda hanya boleh tampil di tempat itu dan tunjukkan baucar anda dalam aplikasinya (di luar talian, ingat?) Dan itu sahaja! Mulai sekarang, anda boleh mengelak dari berbaris panjang untuk membeli tiket bagi sesuatu aktiviti. Kami sangat suka ini.  Dan tidak perlu untuk mencetak tiket/vaucher aktiviti, hanya tunjukkan tiket dalam handpone anda sahaja. Sangat mudah.

Lihat Juga :   Macam Mana Cara Enable Face ID Dengan Mask Pada iOS 15.4

klook tak perlu beratur

 

Contoh : Kami telah membeli tiket keretapi laju dari Pari Nord Station ke London melalui Klook. pembelian dibuat melalui Klook dan e-tiket kami terus dapat dan kami simpan pada iphone ewallet kami. Dan semasa menggunakan train, kami hanya scan barcode pada eticket pada gate untuk masuk ke station. Sangat mudah dan lancar. Jadi takde lah masalah semasa hendak membeli tiket.

 

Semua promos!

Pastikan anda selalu kepada promo Klook, kerana klook akan memberi banyak promo dari masa ke semasa. Promo ini adalah peluang anda untuk mendapatkan lebih daripada 60% diskaun aktiviti. Bagi memudahkan dan mengelakkan daripada anda terlepas promo-promo yang hebat, sila allow alert yang di hantar dari Apps Klook pada handphone anda. Atau anda boleh subscribe ke Mailling List Klook.

Anda juga boleh gunakan kod promo “YES10ID” sekarang untuk mendapatkan 10% daripada semua tempahan Klook tanpa sebarang pembelian minimum. Semak promo di sini.

klook promo malaysia

Klook boleh dimuat turun di App Store dan Google Play. Anda juga boleh menyemak laman web mereka di sini. Apa yang anda tunggu? Gunakan Klook untuk percutian anda sekarang!

 

Cahback Klook

Untuk mendapat cashback dengan klook. jangan lupa untuk menggunakan SHOPBACK kerana SHOPBACK menawarkan hampir 7% cashback. Ianya bergantung kepada service yang anda pilih.  Berikut adalah ganjaran cashback mengikut kategori service bagi klook.

klook cashback

Bagi memudahkan anda, sila guna Extension SHOPBACK pada browser google chrome anda dan setiap kali anda buka klook atau mana-mana website yang menawarkan service online yang mempunya partnership dengan Shopback. Anda dengan mudah dapat meng aktifkan cashback. Seperti gambar di bawah ini.

Lihat Juga :   Macam Mana Nak Jadi FoodPanda Rider

Klik sini untuk download Shopback Extension bagi browser Google Chrome

klook cashback

Selamat Mencuba

About Author

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *