Adakah anda berpuas hati dengan perkhidmatan jalur lebar anda Di Malaysia? Anda dijemput untuk mengambil bahagian dalam tinjauan kualiti jalur lebar SKMM.

Untuk mengetahui lebih lanjut tentang penggunaan jalur lebar anda, Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (SKMM) kini sedang menjalankan tinjauan. Kini anda boleh menyertai Tinjauan Kualiti Pengalaman Jalur Lebar 2023 (BQoES 2023) hingga 31 Disember 2023.

Semua pengguna jalur lebar Malaysia yang berumur 15 tahun ke atas boleh mengambil bahagian dalam tinjauan pendapat. Dengan mengikuti pautan ini atau mengimbas kod QR di atas, anda boleh mengambil bahagian dalam tinjauan. Soalan boleh dijawab dalam bahasa Inggeris atau Melayu, dan ia mengambil masa kira-kira 15 minit untuk diselesaikan.

SKMM menyatakan bahawa mereka tidak akan mengumpulkan sebarang maklumat peribadi semasa tinjauan, termasuk nama penuh anda, maklumat kad kredit dan debit, atau maklumat perbankan. Borang tinjauan, bagaimanapun, memerlukan ID atau pasport anda serta nombor telefon yang disambungkan ke sambungan jalur lebar anda untuk pengesahan.

Pengalaman anda dengan pelbagai aplikasi internet, seperti penstriman video, penyemakan imbas web, aplikasi mudah alih, permainan dalam talian dan panggilan suara IP, akan dipersoalkan dalam tinjauan. SKMM menyatakan bahawa semua maklumat yang diberikan akan dirahsiakan dan digunakan semata-mata untuk tujuan tinjauan. Tinjauan tersebut, katanya, akan membantu SKMM menjejaki dan meningkatkan kualiti pengalaman jalur lebar Malaysia.

About Author

Lihat Juga :   ChatGPT telah menyelamatkan anjing peliharaan daripada penyakit

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

error: Content is protected !!