AirAsia X Menambah Incheon Dan New Delhi Dalam Rangkaian Penerbangannya

AirAsia X Menambah Incheon Dan New Delhi Dalam Rangkaian Penerbangannya

AirAsia X telah mengumumkan bahawa ia akan mengembangkan rangkaian penerbangannya akhir bulan ini, menambah dua destinasi baharu di Korea Selatan dan India. Bermula 20 April dan seterusnya, syarikat penerbangan itu akan membenarkan penumpang dari Kuala Lumpur ke Incheon (Seoul) dan juga New Delhi.

Menurut AirAsia, jualan untuk kedua-dua destinasi tersedia sekarang untuk perjalanan antara 20 April dan 30 Jun 2022, dengan perkhidmatan tambahan akan ditambah dalam masa terdekat. Ia menambah bahawa penerbangan ke Incheon akan dikendalikan setiap minggu pada hari Rabu dan pulang pada hari Khamis, manakala penerbangan pergi dan balik ke New Delhi akan beroperasi dua kali seminggu pada hari Rabu dan Ahad.

Bagi tambang, syarikat penerbangan itu berkata penerbangan ke Incheon bermula dari RM659 untuk kelas ekonomi, manakala penerbangan ke New Delhi dijangka bermula dari RM484. Penumpang digesa untuk merujuk terlebih dahulu kepada syarat kemasukan penuh ke Korea Selatan dan India sebelum menempah tiket mereka.

Di samping itu, Ketua Pegawai Eksekutif AirAsia X Benyamin Ismail berkata bahawa pelanggan yang mempunyai tempahan atau akaun kredit tertunggak dibenarkan menggunakan ini untuk menempah penerbangan baharu. “Kami juga sedang menyediakan baucar perjalanan untuk tetamu kami yang mempunyai kredit yang tidak digunakan, untuk digunakan untuk tempahan masa depan, yang akan diumumkan dalam masa terdekat,” katanya.

(Sumber: AirAsia [siaran akhbar])

About Author

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

error: Content is protected !!