Amazfit Pop 3S: Paparan AMOLED 1.96-inci, penarafan IP68 dan hayat bateri 12 hari daripada ~RM197

Amazfit Pop 3S

Amazfit Pop 3S menampilkan paparan AMOLED 1.96 inci dengan resolusi 410 x 502 pixel dan menyokong fungsi Always-On Display. Bagi badan, bingkai tengahnya diperbuat daripada aloi zink dengan butang keluli tahan karat.

Seperti jam tangan pintar Amazfit yang lain, Pop 3S mempunyai fungsi pemantauan kesihatan seperti oksigen darah, tekanan dan penjejakan tidur, serta pemantauan kadar jantung. Ia juga sesuai untuk aktiviti luar terima kasih kepada penarafan IP68 dan sewajarnya, terdapat lebih daripada 100 mod sukan di atas kapal.

Jam tangan pintar juga mempunyai pembesar suara terbina dalam supaya anda boleh menerima panggilan padanya apabila dipasangkan dengan telefon pintar anda melalui Bluetooth LE 5.2. Dari segi bateri, ia memuatkan sel 300mAh yang didakwa oleh Amazfit boleh bertahan sehingga 12 hari dengan penggunaan biasa.

Di India, Pop 3S bermula dari INR3499 atau ~RM197 untuk versi dengan tali silikon. Manakala versi tali besi pula berharga INR3999 atau ~RM225. Anda boleh semak di kedai Shopee di link berikut

Sehingga masa penulisan, Amazfit masih belum mendedahkan ketersediaannya di luar India, tetapi daripada keluaran sebelumnya, kemungkinan besar Pop 3S akan muncul di sini. Baiklah, pastikan untuk terus melayari TechNave untuk perkembangan terkini mengenai perkara ini dan untuk lebih banyak berita dan keluaran teknologi terkini.

About Author

Lihat Juga :   MENGAPA GOOGLE MEMBAYAR APPLE BILION DOLLAR SETIAP TAHUN

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

error: Content is protected !!