Apple akan mengeluarkan dua produk baharu di WWDC 2022

WWDC 2022

Apple telah mengesahkan bahawa ia akan memulakan persidangan tahunan pembangun WWDC 2022 pada 6 Jun. Pada acara ini, syarikat itu akan memperkenalkan beberapa teknologi dan ciri baharu yang telah dirancang untuk perantinya.

Seperti yang kita tahu, Apple telah melancarkan beberapa produk baharu pada tahun ini, termasuk Mac Studio dan Studio Display. Dan dalam laporan baru-baru ini, syarikat yang berpangkalan di Cupertino itu juga dikatakan sedang bersiap sedia untuk melancarkan beberapa lagi produk di WWDC.

Mark Gurman dari Bloomberg, yang melaporkan bahawa Apple akan memperkenalkan dua produk Mac baharu di WWDC 2022 pada Jun tahun ini. Ini adalah sejajar dengan laporan sebelum ini di mana ia menunjukkan pelancaran produk baharu pada musim panas tahun ini.

Lapor dari Gizmochina (12/4), salah satu peranti Mac yang akan dilancarkan pada acara WWDC ialah Apple MacBook Air yang akan hadir dengan reka bentuk yang dikemas kini dan spesifikasi tinggi. Komputer riba ini berkemungkinan dikuasakan oleh pemproses M2 baharu kerana syarikat itu mengesahkan pada pelancaran M1 Ultra bahawa keluarga peranti M1 kini sudah lengkap.

Satu lagi peranti yang syarikat merancang untuk memperkenalkan pada Jun tahun ini ialah iMac yang mempunyai reka bentuk baharu. Apple iMac 27-inci dijangka hadir dengan reka bentuk sama seperti iMac 24-inci berasaskan pemproses M1, dengan bezel putih dan beberapa pilihan warna.

Selain dua produk tersebut, Apple juga dijangka melancarkan beberapa lagi produk menjelang akhir tahun ini, termasuk Mac Mini baharu dan MacBook Pro baharu yang akan menggantikan MacBook Pro 13 inci semasa.

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

error: Content is protected !!