Apple Display 7K Dikhabarkan Akan Diperkenalkan Pada Apple Event Mac 2020

Minggu lalu, dikhabarkan bahawa Apple sedang mengusahakan apple display yang baru, yang mungkin mempunyai resolusi yang lebih tinggi daripada Pro Display XDR sekarang ini. Kami tertanya-tanya bila peranti itu boleh didedahkan, tetapi nampaknya kami tidak perlu menunggu terlalu lama.

Menurut Gurman’s newsletter, dia mencadangkan bahawa Apple sebenarnya boleh mendedahkan display  terbaru ini pada acara 8 Mac mereka. Dan ini mungkin masuk akal kerana slogan untuk acara itu ialah “Peek Performance”, dan memandangkan “peek” mempunyai kaitan dengan mata kita, paparan 7K baharu sebenarnya kelihatan seperti kemungkinan yang sangat nyata.

Adalah menarik jika ini ternyata benar kerana sebahagian besarnya, acara itu dispekulasi akan difokuskan pada peranti seperti iPhone SE 5G dan komputer Mac baharu, bukan paparan baharu, tetapi ia sebenarnya sangat masuk akal sekarang. Walaupun begitu, kita perlu tertanya-tanya sama ada ini juga boleh melihat Apple memperkenalkan paparan mereka yang dikhabarkan harganya adalah lebih murah.

Walau apa pun, jika anda sedang mencari paparan baharu dan mahukan sesuatu yang sesuai dengan seluruh set Mac anda, maka mungkin ini boleh menunggu sedikit masa lagi untuk melihat adakah ianya benar-benar akan datang dalam masa terdekat. Jadi semak semula dengan kami pada 8 Mac untuk semua maklumat rasmi butiran.

Sumber : ubergizmo.com

About Author

Lihat Juga :   Macam Mana Membuat Rayuan BKM

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

error: Content is protected !!