Apple Kini Menawarkan AirPod Percuma Kepada Pelajar Kolej Di Malaysia

Buy a Mac or iPad for college. Get AirPods.¹

Buy a Mac or iPad for college. Get AirPods.¹

Selama bertahun-tahun, Apple telah menawarkan produk percuma kepada pelajar kolej di pasaran terpilih termasuk Amerika Syarikat dan Eropah sebagai sebahagian daripada promosi Kembali Ke Sekolahnya. Kini, promosi yang sama akhirnya boleh didapati di Malaysia.

Di bawah Tawaran Pendidikan Tinggi 2022, pelajar institusi pengajian tinggi akan menerima AirPod generasi ke-2 percuma apabila mereka membeli iMac, Mac mini, Mac Pro, MacBook Pro dan MacBook Air melalui Apple Store for Education di tapak web Apple Malaysia. Tawaran yang sama juga digunakan untuk iPad Pro dan iPad Air.

Pelajar juga boleh memilih AirPod generasi ke-3 yang lebih baharu atau AirPods Pro yang lebih tinggi walaupun mereka perlu membayar perbezaan harga. Sebagai contoh, jika mereka lebih suka model generasi ke-3, maka mereka perlu membayar RM240 semasa checkout.

Selain itu, Tawaran Pendidikan Tinggi Apple 2022 juga menyediakan diskaun 20% pada Pelan Perlindungan AppleCare untuk peranti ini. Tidak lupa, pelajar juga akan menerima diskaun khusus pendidikan untuk produk Apple mereka yang biasanya kurang 10% daripada harga runcit standard.

Seperti yang anda jangkakan, pelajar perlu mengesahkan kelayakan mereka untuk menikmati tawaran yang boleh mereka lakukan melalui platform yang dipanggil UNiDAYS. Ibu bapa yang membeli produk bagi pihak anak mereka serta pensyarah dan kakitangan mana-mana institusi pendidikan di Malaysia juga boleh mengambil kesempatan daripada tawaran itu.

Seperti biasa, kami mengesyorkan anda membaca dan memahami sepenuhnya terma dan syarat tawaran ini sebelum membuat keputusan anda. Tersedia serta-merta, Tawaran Pendidikan Tinggi Apple 2022 di Malaysia akan berlangsung sehingga 7 Mac 2022.

(Sumber: Apple.)

Leave a Reply

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: