Astro menawarkan sehingga RM696 rebat selama 24 bulan untuk Fiber yang dibundel dengan pek TV

Astro Fibre + TV Pack Bundle

Astro menawarkan pelanggan baharu promosi istimewa untuk Astro Fibernya yang digabungkan dengan pek TV Astro, di mana anda boleh menikmati penjimatan RM696 dalam tempoh 24 bulan. Ini terpakai apabila pengguna mendaftar untuk pelan Astro Fiber 50 Mbps serta Pek Sukan atau Filem.

Peminat sukan yang tidak mahu terlepas apa-apa pada kalendar sukan yang menarik 2023 boleh memilih Pek Sukan. Saksikan semua perlawanan bola sepak Liga Malaysia dan Liga Perdana yang paling dinanti-nantikan, alami semua perlumbaan MotoGP sebagai pelumba bertarung untuk setiap kedudukan, tonton kejohanan tenis dari seluruh dunia dalam ATP Tours, semua sepakan dan tumbukan daripada pejuang UFC kegemaran mereka, ikuti semua aksi Formula 1 dan banyak lagi.

Penggemar filem boleh memilih Pek Filem untuk menstrim rancangan seperti Love & Death (27 April) di HBO GO yang menceritakan kisah benar seorang suri rumah Texas 1980-an yang dituduh membunuh dan musim ketiga drama perubatan popular Dr. Romantic 3 (21 April) di Disney+ Hotstar. Rancangan tempatan mesti ditonton termasuk adaptasi daripada siri thriller British yang dicalonkan oleh BAFTA, Liar dan rancangan permainan popular, Family Feud Malaysia.

Sebagai sebahagian daripada tawaran ini, pelanggan juga boleh menaik taraf kepada Movies Plus atau Sports Plus Pack untuk menggunakan rancangan Astro Fiber 50 Mbps mereka untuk menstrim rancangan terbesar. Ini termasuk rom-com A Tourist’s Guide to Love (21 April), filem aksi jenayah Kill Boksoon dan Murder Mystery 2 lakonan Adam Sandler dan Jennifer Aniston – semuanya di Netflix!

Selain itu, pelanggan yang melanggan salah satu daripada pakej ini juga akan menerima akses PERCUMA kepada Viu Premium sehingga 8 Jun 2023. Hebat! Untuk maklumat lanjut tentang Bundles ini, sila layari laman web rasmi Astro di sini.

About Author

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

error: Content is protected !!