Telefon BlackBerry kembali : BlackBerry 5G

BlackBerry 5G

BlackBerry 5G

BlackBerry 5G

 

Nampaknya perkakasan BlackBerry kembali dari ambang kepupusan sekali lagi. Hari ini, startup keselamatan OnwardMobility mengumumkan rancangan untuk melancarkan telefon pintar 5G BlackBerry baru dengan papan kekunci fizikal. Ia akan tiba di Amerika Utara dan Eropah seawal separuh pertama tahun 2021.

Ketua Pegawai Eksekutif OnwardMobility, Peter Franklin mengatakan bahawa Blackberry terbaru akan cantik dan selamat. Syarikat itu merancang untuk bekerjasama rapat dengan BlackBerry dan FIH Mobile Limited, anak syarikat Foxconn Technology Group.

BlackBerry 5G

“BlackBerry teruja OnwardMobility akan melancarkan peranti telefon pintar BlackBerry 5G dengan papan kekunci fizikal yang memanfaatkan standard kepercayaan dan keselamatan tinggi kami yang identik dengan jenama kami,” kata CEO BlackBerry John Chen dalam satu kenyataan.

Nampaknya tawaran pelesenan adalah satu-satunya cara untuk mendapatkan peranti BlackBerry baru. Perjanjian terakhir yang dilakukan BlackBerry dengan pembuat perkakasan adalah pada tahun 2016 untuk melancarkan telefon di India. 

Lihat Juga :   Memperkenalkan Instagram Reels

Leave a Reply

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: