Julai 30, 2021
facebook star gaming

Buat Duit Dengan Facebook : Harga Star Facebook

 

Jika anda seorang pencipta permainan (game creator) dan anda telah meluangkan banyak masa, usaha, dan cinta pada apa yang anda lakukan dan anda ingin mendapat pulangan / untung dari bentuk wang. Terdapat beberapa cara untuk itu. Salah satu cara adalah melalui facebook live. 

Di Facebook, cuba menarik lebih ramai creator untuk bersama merkea, maka mereka perlu memastikan bahawa pencipta permainan terus meneruskan minat mereka dan sekali gus dapat menghasilkan pendapatan dalam bentuk wang untuk hasil mereka,

Dan oleh itu facebook membina satu ciri yang membolehkan peminat menyokong pereka / creator kegemaran mereka melalui ciri Bintang.

Bintang Facebook membolehkan penonton untuk menghantar Bintang dan mesej sambil menonton live gaming streams.

Untuk menghantar bintang, klik pada ikon Bintang dalam ruang sembang di bawah:

 

bagi star facebook gaming

 

 

Facebook membayar pencipta $ 0,01 USD setiap Bintang. Pencipta permainan yang layak untuk Bintang boleh menyediakan akaun pembayaran mereka di Dashboard Streamer mereka dan mereka boleh melihat berapa banyak bintang yang mereka terima. Pencipta yang berkelayakan untuk mengikuti program Level Up dapat mengakses Stars setelah program tersedia untuk mereka.

 

harga star facebook

Macamamana my

Berpengalaman dan mempunyai minat mendalam di dalam Internet marketing, Web Development, internet & teknologi dan berkaitan gajet.

View all posts by Macamamana my →

Leave a Reply

%d bloggers like this: