Cara Nak Claim eBelia 2021 Dengan Shopee

claim eBelia RM150

Tuntut eBelia RM150 Dengan E-Wallet ShopeePay Dan Dapatkan Baucar Tambahan RM500 Untuk Membeli Di Shopee Malaysia 2021 Ini!

eBelia rm150

Claim eBelia Anda Di Sini SEKARANG


Adakah anda berumur antara 18 hingga 20 tahun, atau belajar di institusi pengajian tinggi sebagai sebahagian daripada pengajian tinggi anda? Jangan lupa menuntut kredit eBelia bernilai RM150 di e-wallet anda! Lebih baik lagi, tukarkan dengan e-dompet ShopeePay untuk menikmati lebih banyak faedah, seperti baucar belanja eksklusif RM500 untuk digunakan di Shopee Malaysia 2021 ini. Sama ada anda perlu membeli buku, komputer, atau komputer riba untuk kelas, banyak tawaran dan promosi menanti anda!

3 Sebab Mengapa Anda Mesti Menuntut eBelia RM150 Anda Dengan ShopeePay E-Wallet


Nikmati Baucar Membeli Tambahan RM500

eBelia 2021 RM150

Selain mendapat RM150 dalam e-dompet anda, Shopee Malaysia akan memberi anda hadiah bernilai RM500 tambahan apabila anda menuntut kredit eBelia anda dengan ShopeePay. Ini termasuk Voucher ShopeePay, serta Voucher Jenama Mall dari Starbucks, Mr DIY, FamilyMart, KFC, Gong Cha, dan banyak lagi. Sekiranya anda melakukan matematik, itu adalah nilai RM650 yang sangat berguna yang akan berguna bagi pelajar untuk membeli barang keperluan kuliah dan barang-barang lain yang bagus seperti kasut sukan lelaki, kasut wanita, telefon bimbit, dan alat lain yang anda nantikan . Malah ada telefon bajet di bawah RM500 dan komputer riba di bawah RM2,000! Sekarang itulah kaedah yang baik untuk menjimatkan terima kasih kepada semua promosi, diskaun, dan baucar membeli-belah di Shopee Malaysia 2021 ini.

Lebih Jimat Dengan Penghantaran Percuma, Baucar Wang Tunai Duit Syiling, Data YA, dan Faedah Lain

Mengaktifkan e-dompet ShopeePay anda untuk menuntut kredit eBelia RM150 anda mempunyai faedahnya untuk penjimatan jangka panjang. Sebagai contoh, dengan setiap pembelian yang anda buat melalui ShopeePay, anda dapat memperoleh pulangan wang tunai tambahan. Ini boleh digunakan untuk menebus baucar dan tawaran dari peniaga lain. Tambahan, satu kelebihan pembayaran dengan ShopeePay? Baucar penghantaran percuma! Sebagai ganjaran untuk menggunakan ShopeePay, bayaran penghantaran anda akan dibebaskan; ingatlah untuk menggunakan baucar sebelum anda mendaftar keluar. Manfaat lain untuk menuntut eBelia anda dengan ShopeePay ialah anda akan mendapat pek kad SIM 40GB dari YA sehingga anda mempunyai cukup data untuk terus berhubung dengan rakan dan keluarga walaupun anda secara fizikal terpisah dari mereka!

Lihat Juga :   Bantuan Tablet Percuma Untuk Pelajar IPT B40 Pada Tahun 2022

Pembayaran yang lancar serta banyak potongan dan baucar secara eksklusif untuk pengguna ShopeePay

Pergi tanpa tunai adalah hebat, terutamanya dengan e-dompet seperti ShopeePay yang menjadikan pengalaman membeli-belah anda di Shopee Malaysia sangat mudah! Bagaimanapun, pembayaran lebih lancar tanpa perlu log masuk ke portal dalam talian bank anda, atau tunggu kata laluan sekali pakai (OTP). Selain itu, anda akan dapat menikmati lebih banyak penjimatan dengan pelbagai diskaun, promosi, dan baucar yang eksklusif untuk kaedah pembayaran ini. Sama ada tawaran hebat untuk alat tulis, fon kepala, pakaian baru untuk kuliah, atau bahkan perabot pejabat untuk menyediakan stesen kerja anda sendiri di rumah, kami mempunyai semuanya!

Nikmati Tawaran Hebat Di Shopee Malaysia Setelah Mendapatkan eBelia RM150 Anda Di E-Wallet ShopeePay Anda


Begitu banyak e-dompet untuk penebusan eBelia RM150, tetapi hanya e-dompet ShopeePay yang akan memberi anda hadiah dan baucar bernilai RM500 tambahan untuk digunakan di Shopee Malaysia 2021 ini! Dengan pembayaran lancar dan potongan eksklusif di hujung jari anda, inilah masanya untuk mengaktifkan e-dompet ShopeePay anda untuk menikmati semua tawaran dan faedah terbaik di Shopee Malaysia. Selain itu, jangan lewatkan penjualan 7.7, 9.9 jualan kami yang akan datang, atau Jualan Mengejutkan harian kami pada jam-jam tertentu di mana anda boleh mendapat item dengan harga terendah. Untuk produk 100% asli, berbelanja dengan tenang di Shopee Mall kami!

Leave a Reply

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: