CelcomDigi Memperkenalkan Pelan Fiber Bermula Dari RM75 Sebulan

celcomdigi fibre

CelcomDigi kini menawarkan pakej jalur lebar gentian bersatu dengan rebat untuk pelanggan pascabayar sedia ada bagi pelan Celcom atau Digi yang layak [PDF]. Pakej ini terdiri daripada 50Mbps sehingga 300Mbps dengan pilihan untuk menambah beberapa pilihan TV pintar Samsung 4K.

Sebagai permulaan, pakej asas CelcomDigi Fiber menawarkan kelajuan muat turun terhad sebanyak 50Mbps dan 20mbps untuk kelajuan muat naik. Pelan ini berharga RM90 sebulan tetapi untuk pelanggan pascabayar Celcom atau Digi, anda akan mendapat rebat RM15 sebulan pada pelan pascabayar anda, dengan berkesan menurunkan harga pakej kepada RM75 sebulan.

celcomdigi fibre tv

Paling tinggi dalam senarai ialah pelan fiber yang menawarkan kelajuan muat turun 100Mbps dan muat naik 50Mbps. Pakej ini berharga RM130 sebulan tetapi bagi pelanggan pascabayar, mereka akan mendapat rebat keseluruhan antara RM30 hingga RM40, menjadikan kos turun kepada RM90 atau RM100 sebulan bergantung kepada pelan sedia ada anda. Bagaimanapun, bukan pelanggan juga akan mendapat harga diskaun sebanyak RM90 sebulan untuk enam bulan pertama.

Akhir sekali, pakej terpantas menawarkan kelajuan muat turun hebat 300Mbps dan kelajuan muat naik 50Mbps, berharga RM100 sebulan untuk bukan pelanggan untuk enam bulan pertama dan RM150 sebulan selepas itu. Bagi pelanggan pascabayar, mereka akan mendapat rebat RM30 hingga RM50 bergantung kepada pelan mereka, menjadikan kos itu turun sama ada RM120 atau RM100 sebulan.

celcomdigi fibre TV

Semua pelan CelcomDigi Fiber disertakan dengan kontrak 24 bulan, Wi-Fi 6 percuma dan pemasangan percuma. Anda boleh menurunkan taraf pelan anda semasa tempoh kontrak anda tetapi dengan yuran penurunan taraf RM50 dan menamatkan kontrak lebih awal akan menyebabkan caj minimum RM500 atau baki nilai kontrak, yang mana lebih tinggi.

Lihat Juga :   Versi Web WhatsApp Kini Membolehkan Anda Membuat Custom Stickers

Anda juga boleh memilih untuk menambah TV pintar Samsung 4K pada pelan anda dengan pelan ansuran 24 bulan. Ia berharga tambahan RM64 sebulan untuk TV 50 inci, RM74 sebulan untuk TV 55 inci, dan RM95 sebulan untuk TV 65 inci.

(Sumber: CelcomDigi)

About Author

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

error: Content is protected !!