Chrome memperkenalkan extension Talk-to-ChatGPT, berikut ialah cara untuk menggunakannya

Talk-to-ChatGPT

Chrome melancarkan entension Talk-to-ChatGPT yang memberikan pengguna keupayaan untuk bercakap dengan AI dan memberikan ChatGPT keupayaan untuk bertindak balas dengan suaranya sendiri. Menurut halaman Kedai Web Chrome, sambungan ini adalah percuma dan boleh ditambahkan pada Chrome dengan mudah.

Selepas menambah extension pada Chrome, anda boleh mula menggunakannya dengan segera dengan melawati halaman OpenAI ChatGPT. Apabila halaman dimuatkan, kotak Talk-to-ChatGPT akan muncul di penjuru kanan sebelah atas. Klik butang Mula dan mula bercakap.

Jika anda menghidupkan pilihan hantar automatik, sambungan akan secara automatik memasukkan apa sahaja yang anda katakan ke dalam kotak teks serta-merta sehingga anda berhenti bercakap. Selepas itu, ChatGPT akan menjawab menggunakan suara sambil memaparkan jawapan yang sama dalam bentuk teks.

Pembangun mengatakan bahawa sambungan itu menyokong setiap pengecaman suara dan bahasa teks ke pertuturan daripada API Google Chrome. Anda juga boleh menukar suara AI dan bahasanya dalam menu “AI voice and language.”

Selain itu, terdapat juga tetapan untuk kadar pertuturan AI, nada suara, bahasa pengecaman pertuturan dan perkataan perintah seperti “Stop” dan “Pause”

Melaporkan daripada BGR (22/2), pembangun itu juga menyatakan bahawa OpenAI hampir pasti mengusahakan fungsi rasmi yang sama untuk ChatGPT. Selain itu, sambungan adalah berdasarkan struktur HTML semasa halaman ChatGPT. Jika struktur itu berubah, sambungan akan pecah.

About Author

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

error: Content is protected !!