Ciri eksklusif Magic Eraser Google Pixel pada Xiaomi 13

Xiaomi 13 Magic Eraser

Xiaomi telah melancarkan telefon siri Xiaomi 13 secara global, dan selain daripada menampilkan persediaan kamera berjenama Leica dan pemproses Snapdragon terbaharu, siri telefon perdana itu juga akan menawarkan Pemadam Ajaib / Magic Eraser eksklusif Google Pixel. Ini akan menjadikannya peranti Android bukan Pixel pertama yang mempunyai Magic Eraser.

Sebagai sebahagian daripada pengumuman perkongsian Xiaomi dan Google di MWC Barcelona 2023, pembeli akan dapat menikmati ciri Magic Eraser Google pada Xiaomi 13 Pro dan Xiaomi 13 standard.

Walau bagaimanapun, terdapat satu nota, pengguna hanya boleh menggunakan Magic Eraser percuma pada siri Xiaomi 13 untuk 6 bulan pertama, sebagai sebahagian daripada langganan Google One percuma selama 6 bulan yang diberikan kepada pengguna Xiaomi 13 siri untuk merasai manfaat perisian Google. .

Untuk pengetahuan anda, bulan ini Google mengumumkan bahawa gergasi teknologi itu membawakan Magic Eraser kepada semua pelanggan Google One, termasuk pengguna Android dan iPhone. Menurut Gizmochina (27/2), Magic Eraser sebelum ini merupakan ciri penyuntingan foto eksklusif Pixel, yang boleh mengalih keluar sebahagian imej yang tidak diingini dengan pemprosesan perisian dengan lancar. Ini disebut-sebut sebagai salah satu sebab utama mengapa orang lebih suka suite kamera Google berbanding pengeluar telefon Android yang lain.

Selain langganan Google One percuma selama 6 bulan, pembeli Xiaomi 13 dan 13 Pro juga akan menikmati YouTube Premium sehingga 6 bulan dengan akses tanpa iklan kepada apps YouTube dan YouTube Music.

Seperti yang diumumkan oleh Xiaomi di MWC 2023, pengguna Xiaomi 13 Pro dan Xiaomi 13 juga akan mendapat satu pembaikan tanpa jaminan tanpa servis dalam tempoh 12 bulan pertama selepas pembelian. Xiaomi juga berjanji bahawa kedua-dua model telefon akan mendapat 3 generasi kemas kini sistem Android, bersama-sama dengan kemas kini patch keselamatan selama 5 tahun, meningkat daripada 3 sistem pengendalian dan janji 4 tahun yang ditawarkan pada siri Xiaomi 12.

Lihat Juga :   Xiaomi 13 Ultra: Cip SD 8 Gen 2, 16GB RAM, 50MP 1 inci kamera belakang Sony IMX 989 quad dari RM3868

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

error: Content is protected !!