CryptoTab Browser — Dapat Bitcoin Percuma Dengan Browser perlombongan pertama di dunia

Cryptotab Browser

❗Mining Bitcoin Setiap Hari dengan CryptoTab Browser❗Buat duit mudah dengan Crypto Browser

Minning Bitcoin Dengan CryptoTab Browser

Untuk anda yang tidak mengikuti perkembangan Bitcoins atau Cryptocurrency, bawah pasaran cyrpto sangat-sangat melonjak naik. Harga pasaran BTC dah mencecah RM220K++. Harga-harga crypto lain seperti Ethereum, Litecoins, XMR, Doge, XRP juga turut naik secara mendadak. Kenaikan ini sangat cepat terutama pada awal tahun 2021.
 
Jadi adalah satu kerugian jika kita masih tidak membuat apa-apa tindakan untuk mendapatkan cyrptocurrency ini.
Untuk mendapatkan cyrto currency ni .. terutamanya bitcoins, ada berbagai cara, dan cara paling senang adalah dengan membeli crypto tersebut di pasaran terbuka. 
 
 
Platform paling famous yang digunakan adalah platform Binance. Di Binance ini adalah boleh membeli dan menjual pelbagai jenis crypto termasuklah Bitcoins. Caranya adalah amat mudah. Anda hanya perlu deposit kan duit anda ke dalam akaun binance anda dan ada boleh mula membeli mana-mana cyrpto yang anda suka. Sila lawati halaman ini bagi guide penuh bagaimana untuk trade di dalam binance. 
 
beli crypto di binance
 
Dan jika anda tidak mahu untuk membuka akaun di pasaran terbuka, anda boleh membuat pelombongan. Kebiasaan kos untuk pelombongan ini adalah agak besar kerana anda perlu membeli komputer/device pelombong yang sesuai. 
 
Jika anda juga tidak mahu mengeluarkan kos untuk tujuan pelombongan, maka anda boleh menggunakan Cryptotab Browser
 

Guna CryptoTab utk mining secara percuma.

Cryptotab Browser

Kenapa Cryptotab Browser?
 
Anda boleh download  Cryptotab Browser secara percuma dan gunakan sebagai web browser utama anda sambil browser mining BTC secara auto. Ianya adalah amat mudah dan anda tidak perlu mengeluarkan wang atau modal untuk memulakan. Anda boleh buat duit dengan mudah dan pendapatan anda boleh bertambah jika anda mempunyai ramai downline  affiliate yang daftar di bawah anda. 
Jika anda perlu kepada affiliate link, klik pada affiliate menu pada dashbord. 
Walaubagiamanpun ini bukan lah cara untuk mendapat keuntungan dengan cepat. Ianya memerlukan masa.
 
Antara kelebihan penggunaan Cryptotab Browser adalah : 
 
✔️Tidak memperlahankan pc anda. Ini adlaah kerana kebiasaanya proses pelombongan akan menggunakan CPU / GPU yang tinggi dan akan menyebabkan pc anda menjadi perlahan 
✔️ Boleh digunakan sebagai browser biasa. 
✔️ Free boleh, nak sewa cloud mining pun boleh
✔️ Free user digalakkan guna PC/laptop utk on mining 24 jam
✔️ Withdraw ke wallet dalam masa 24 jam
✔️ Duduk santai layan browser sambil browser mining Bitcoin
✔️ Pastikan ada akaun crypto wallet yg sah utk withdraw. Kami cadangkan anda menggunakan Trust Wallet atau LUNO.
✔️ Disarankan buka akaun LUNO sbb disahkan oleh bank negara utk transaksi cryto. Dari LUNO boleh cash out ke bank.

Leave a Reply

%d bloggers like this: