Plugins CSS Hero: Ubah Suai Reka Bentuk WordPress Menjadi Lebih Mudah

plugins wordpress css hero

Check out CSS Hero

 

CSS Hero

Jika anda salah satu daripada banyak beginners yang ingin mengubahsuai reka bentuk laman web WordPress anda tanpa menyentuh CSS, maka anda beruntung. Plugin CSS Hero untuk WordPress membolehkan anda membuat penyesuaian reka bentuk tanpa menyentuh satu baris kod. Dalam review plugin CSS Hero ini , kami akan menunjukkan kepada anda cara menggunakan Hero CSS untuk mengubahsuai dan mengemaskini tapak web anda, dan mengapa kami percaya ia adalah salah satu plugin setiap beginner WordPress harus ada.

Review Kami : CSS Hero

CSS Hero adalah plugin WordPress premium yang membolehkan anda untuk merancang tema WordPress anda sendiri tanpa menulis satu baris kod (Tiada HTML atau CSS diperlukan).

Anda mempunyai keupayaan untuk membatalkan perubahan yang kami rasa amat berguna untuk beginners. Semua perubahan disimpan sebagai lembaran tambahan, yang bermaksud anda boleh menaiktaraf tema WordPress anda tanpa perlu risau tentang kehilangan perubahan.

Jika anda seorang pereka atau develepor, maka anda akan mendapati CSS Hero sangat-sangat baik. Ia berfungsi dengan baik dengan semua tema dan framework WordPress yang popular. Anda boleh dengan cepat membuat perubahan pada child theme, dan kemudian mengeksportnya untuk digunakan di laman web yang sebenenar.

CSS Hero boleh menjimatkan banyak masa dan menguragkan kekecewaan apabila bercakap mengenai untuk mereka bentuk theme wordpress.

Biasanya, kami sangat ragu-ragu mengenai point-and-click design customization plugins kerana saiznya yang besar. Walau bagaimanapun, CSS Hero kami benar-benar kagum dengan kami.

Sekiranya anda bertanya kepada kami berapa bintang patut dibagi kepada CSS Hero ini, secara jujurnya kami akan memberikan mereka 5 bintang dari 5 bintang. Kerana ianya sangat-sangat membantu develepor ataupun begineer membuat customization kepada CSS dengan amat mudah.

Lihat Juga :   Bukan Peminat WordPress? Berikut adalah 5 CMS Laman Web Statik Terbaik untuk Anda

 

Bagaimana Menggunakan Hero CSS untuk Mengubahsuai Theme WordPress anda

 

Pertama, anda perlu memasang dan mengaktifkan plugin CSS Hero. Untuk butiran lanjut, lihat panduan langkah demi langkah kami cara memasang plugin WordPress.

Ia adalah plugin WordPress premium dengan harganya bermula dari $ 29 untuk satu laman web (harga yang sangat berbaloi untuk dibeli memandangkan masa dan kerumitan biasa anda hadapi jika tiada CSSHero ini).

Gunakan kod kupon semasa checkout untuk diskaun CSS Hero:  WPBeginner

Setelah pengaktifan, anda akan dialihkan semula untuk mendapatkan kunci Lesen CSS Hero anda. Boleh ikuti arahan pada skrin, dan anda akan diarahkan kembali ke tapak anda dalam beberapa klik.

Matlamat CSS Hero adalah untuk memberikan anda WYSIWG (what you see is what you get) antara muka untuk mengedit theme wordpress anda.

Anda boleh cuba login kepada wordpress anda, dan anda akan melihat butang Customise With CSS Hero di bar admin WordPress.

 

Lihat video ini bagaimana untuk menggunakan CSS Hero

 

Selamat Mencuba

Leave a Reply

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: