Dengan Disney+ Hotstar, filem, drama, sukan dan banyak lagi, unifi TV Hanya untuk anda.

unifi tv disney hotstar

Perkembangan platform penstriman hari ini telah mengubah cara orang mengakses dan menggunakan kandungan domestik dan antarabangsa. Bilangan platform yang terkenal di peringkat antarabangsa, seperti Disney+ Hotstar, Netflix dan Amazon Prime, serta platform hiburan Asia seperti iQIYI, TVBAnywhere+, YuppTV dan banyak lagi, telah memberi pengguna dengan pilihan. 

Jika user mempunyai subscription untuk beberapa streaming provider, pengguna akan menjadi kesukaran dan mahal apabila dilakukan secara berasingan.

Bagaimana jika terdapat kaedah yang lebih mudah untuk mengelakkan masalah mengurus beberapa langganan dengan satu perkhidmatan, membolehkan anda menggunakan semua platform kegemaran anda dan membayar segala-galanya dengan satu bill sahaja, mudah bukan?
Unifi TV tahu penyelesaiannya!

Semua yang anda suka tonton, ditambah lagi! Hany dengan Unif

Bagi mereka yang gemar menonton filem dan rancangan TV, Unifi TV menyediakan pelbagai pilihan pengaturcaraan serantau dan antarabangsa, serta filem blockbuster, lebih daripada 70 saluran premium dan 16 aplikasi penstriman.

Unifi TV telah meningkatkan pemilihan saluran dan perkhidmatan penstrimannya secara aktif sejak Mei 2022. Penambahan ini termasuk Disney+ Hotstar, beIN SPORTS 1, beIN SPORTS 3, CCTV-4, CGTN dan DEGUP unifi sendiri.

Disney+ Hotstar tersedia untuk memenuhi semua channel hiburan anda seperti Ms. Marvel, Obi-Wan Kenobi, Doctor Strange in the Multiverse of Madness, Doctor Lawyer, Only Murders in the Building, Risik Pada Hati, Ejen Ali, and more.

Untuk menonton liputan secara langsung, anda akan mempunyai access kepada Live beIN SPORTS 1 dan beIN SPORTS 3 mengenai aktiviti bola sepak.

Lihat Juga :   Viu Hadir Ke Astro Ultra Box: Akses Premium Tersedia Secara Percuma Sehingga Awal Jun

JIKA ANDA BELUM ADA UNIFI, ANDA BOLEH MOHON SEKARANG SECARA ONLINE DI LINK INI UNIFI

About Author

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

error: Content is protected !!