8 Apps Di mana Anda Dibayar Untuk Berjalan

berjalan dapat duit

Berjalan dapat duit? Kita semua berjalan setiap hari tetapi kita tidak menyedari bahawa kita boleh mendapatkan wang dari itu, adakah saya betul? Hari ini saya akan bercakap tentang 8 aplikasi legit di mana anda dibayar untuk berjalan atau bersenam.

Kini anda boleh mula bersenam, berjalan, berlari, dan anda memperoleh pendapatan tambahan untuk itu hanya dengan memasang satu atau beberapa aplikasi yang akan saya sebutkan hari ini.

Pendedahan: Terdapat beberapa pautan afiliasi di bawah, tetapi ini adalah semua produk yang saya sangat mengesyorkan. Saya tidak akan meletakkan apa-apa pada halaman ini yang saya tidak disahkan dan / atau digunakan secara peribadi.

 

Apps Di mana Anda Dapat Dibayar Untuk Berjalan

Pertama sekali, saya ingin ingatkan, walaupun anda akan mendapat wang dari aplikasi tersebut dan mungkin membuat lebih banyak lagi dengan program lain, tetapi anda tidak akan memperolehi beribu-ribu ringgit dari aplikasi tersebut hanya untuk berjalan. Oleh itu, ianya adalah pendapatan sampingan untuk aktiviti harian anda dan matlamat awal anda tidak seharusnya menghasilkan wang.

Aplikasi yang saya akan bincangkan agak sama antara satu sama lain tetapi juga berbeza dengan kaedah pembayaran, sistem ganjaran, dan berapa banyak yang anda boleh buat dan banyak lagi.

 

Kenapa Anda Harus Mula Menggunakan App “Get Paid To Walk”?

Saya amat mengesyorkan untuk menggunakan sekurang-kurangnya salah satu aplikasi yang kita akan bincang pada kali ini kerana terdapat beberapa kelebihan yang hebat untuk kita semua.

1.Ia boleh memberi motivasi kepada anda untuk berjalan / bersenam setiap hari.

2. Anda akan mendapat wang tanpa berbuat banyak atau hanya melakukan perkara yang sudah atau biasa anda lakukan.

3.Dalam beberapa aplikasi, anda boleh memberi motivasi dan menjemput orang lain untuk menyertai dan bahkan dibayar untuk menjemput mereka.

Anda tidak kehilangan atau kerugian apa-apa dengan menggunakan aplikasi seperti yang saya akan bincangkan dan ia juga boleh memberi motivasi kepada anda. Saya menggunakan sendiri dari salah satu aplikasi di mana anda dibayar untuk berjalan dan saya sangat menyukainya.

Oleh itu, mari kita mulakan dengan senarai aplikasi dan kenal pasti mana satu yang terbaik untuk anda.

 

1. Sweatcoin

sweatcoin berjalan dapat duit

Sweatcoin mungkin salah satu aplikasi yang paling popular di mana anda dibayar untuk berjalan. Saya menggunakannya sendiri dan saya telah memperoleh 496 Sweatcoins (pada 7 Okt 2019).

Lihat Juga :   Penghidap bipolar raih RM4,000 sebulan jual baju dalam talian

Pada dasarnya anda boleh meninggalkannya berjalan pada telefon anda sepanjang hari dan ia akan mengira semua langkah yang anda ambil sepanjang hari. Sekiranya anda berjalan, anda akan mendapat lebih banyak sweatcoins dalam tempoh masa yang lebih singkat.

Mata wang akhirnya boleh ditukar dengan ganjaran atau wang tunai. Pilihan kad hadiah terhad, tetapi anda boleh dibayar $ 1,000 melalui PayPal untuk 20,000 Sweatcoins.

sweatcoin Dibayar Untuk Berjalan

Sweatcoin adalah aplikasi yang hebat di mana anda dibayar untuk berjalan dan mendapatkan sedikit wang tambahan, tetapi anda perlu menggunakan GPS telefon anda dan mengambil jalan-jalan anda di luar. Ia tidak akan mengira berjalan kaki dalaman dan ia tidak menyambung kepada mana-mana pelacak kecergasan.

Daftar ke Sweatcoin untuk mendapatkan wang tunai tambahan di sini.

2. Lifecoin

dibayar untuk berjalan kaki lifecoin

Satu lagi aplikasi di mana anda dibayar untuk berjalan dan ia sebenarnya sangat serupa dengan Sweatcoin sehingga anda akan mendapat dan menebus jumlah yang sama dan hadiah untuk duit syiling yang diperolehi.

Lifecoins anda boleh ditukar dengan kad hadiah, barangan sukan, dan banyak lagi, termasuk $ 50 Amazon, Apple iPhone X, $ 100 Paypal, Apple AirPods, iTunes, Apple watch dan lebih banyak kad hadiah.

buat duit untuk berjalan kaki

Anda juga boleh menjadi ahli program duta dan memperoleh lebih banyak wang.

Lifecoin juga menggunakan GPS telefon anda untuk menjejaki langkah anda jadi seperti Sweatcoin hanya ia tidak berfungsi di semua negara.

 

3. Achievement

https://www.myachievement.com/

Aplikasi achievement akan membayar anda untuk melengkapkan pelbagai latihan, termasuk berjalan kaki. Anda juga boleh dibayar untuk berenang, berbasikal atau hanya bermain sebarang aktiviti sukan.

Setiap hari, anda boleh log aktiviti anda ke aplikasi Achievement, contohnya, anda akan mendapat 6 mata untuk mendaftar pengambilan makanan anda, jadual tidur, penambahan berat anda atau berkongsi pencapaian anda di media sosial.

achievement apps buat duit untuk bersukan

Anda boleh mendapat maksimum 80 mata setiap hari. Pengiraan points dalam apps ini agak mudah. Anda mendapat $ 10 untuk 10,000 mata dan boleh mengambil masa 4 bulan untuk mencapai itu.

Anda juga akan mendapat peluang untuk menjawab kaji selidik mengenai kesihatan dan dibayar bukan sahaja untuk berjalan.

 

4. StepBet

stepbet

Juga salah satu aplikasi yang paling popular di mana anda dibayar untuk berjalan. Sekiranya anda bermotivasi dan mahu mencapai matlamat dari StepBet rutin senaman anda mungkin menjadi aplikasi untuk anda. Anda boleh mencapai matlamat anda dan mendapatkan wang, atau tidak mencapai matlamat dan kehilangan wang anda.

Lihat Juga :   Macam Mana Nak Jadi FoodPanda Rider

 

extra income dengan stepbet

Seperti yang anda akan tetapkan profil anda, aplikasi akan menentukan tahap kecergasan anda dan anda perlu mencapai matlamat tersebut setiap minggu untuk beberapa jangka masa untuk memenangi wang.

StepBet akan meminta bertaruh sekitar $ 40 dan pemikiran kehilangan wang pasti akan mendorong sesiapa sahaja untuk mencapai matlamat. Juga jika anda memenuhi matlamat anda, anda akan mendapat lebih banyak wang untuk itu.

5. Higi

reward for walking

Higi lebih daripada sekadar aplikasi dibayar kepada pejalan.

Mereka mempunyai stesen pengesanan kesihatan di farmasi di seluruh negara (tiada di Malaysia). Stesen-stesen mengukur pelbagai parameter kesihatan termasuk lemak badan, berat badan, tekanan darah, nadi dan banyak lagi.

bersenam

Jadi mereka akan memberi ganjaran untuk semua aktiviti termasuk berjalan.

Anda akan mempunyai keupayaan untuk menyelesaikan cabaran mingguan atau bulanan. Setiap hari anda akan dapat memperoleh mata sehingga satu batu berjalan kaki.

Anda boleh menebus mata untuk ganjaran, tetapi bukan wang tunai. Ganjaran sering termasuk tawaran pada gear, tetapi kebanyakan mereka akan memerlukan untuk membeli sesuatu.

6. CharityMiles

charitymiles

Sekiranya anda ingin mendermakan wang yang anda peroleh untuk berjalan, CharityMiles adalah salah satu. Anda tidak perlu menggunakan duit anda sendiri untuk menderma kepada badan amal tetapi dengan hanya bersenam atau berjalan.

CharityMiles menggunakan GPS anda untuk menjejaki aktiviti anda setiap hari, tetapi kelemahan aplikasi ini adalah bahawa anda perlu ingat untuk membukanya setiap hari tidak seperti aplikasi lain yang berjalan seperti biasa walaupun anda tidak menggunakan telefon (running on background).

Download the app today and turn your miles into money for charity.

CharityMiles akan membolehkan anda menyumbang kepada lebih 40 badan amal. Beberapa badan amal termasuk Dana Hidupan Liar Dunia, Hospital Penyelidikan Kanak-kanak, dan banyak lagi. Setiap kali anda bersenam, anda akan membantu untuk menyokong amal yang anda pilih.

7. MapMyFitness

 

Track every mile you run, connect your devices, and get closer to your next PR

MapMyFitness satu lagi aplikasi hebat di mana anda dibayar untuk berjalan, yang mempunyai banyak aplikasi hebat itu sendiri, seperti MapMyWalk dan MapMyRun.

Lihat Juga :   8 Dropshippers Murah & Percuma.

Aplikasi menawarkan banyak cabaran yang dapat anda selesaikan dan mendapat ganjaran untuk itu. Tidak akan ada hadiah wang tunai tetapi anda akan mempunyai pelbagai pilihan untuk memilih ganjaran.

berjalan dapat ganjaran berjalan dapat duit, Dibayar Untuk Berjalan

Anda bukan sahaja boleh menyambungkan telefon anda ke aplikasi ini tetapi juga FitBit jika anda mempunyai satu. Anda juga boleh menjejaki aktiviti anda menggunakan GPS pada telefon anda.

Walaupun anda tidak akan mendapat wang tunai dengan MapMyFitness, anda boleh mendapatkan beberapa hadiah hebat untuk aktiviti anda.

8. Lympo

MOVE. MEASURE. EARN! lympo Dibayar Untuk Berjalan

Lympo adalah syarikat yang monetizes data sukan dan kesihatan melalui Blockchain, aplikasi percuma yang membolehkan anda memperoleh wang hanya untuk berjalan atau berjalan.

Anda boleh melengkapkan berjalan dan menjalankan cabaran, menerima ganjaran dan membeli produk yang anda sukai dari pasaran dalam aplikasinya. Setiap hari anda akan mendapati cabaran berjalan dan larian yang baru. Anda akan diberi ganjaran selepas setiap cabaran yang telah selesai dan duit syiling yang diperolehi akan disimpan dalam dompet digital dalam aplikasinya.

Semak apps Lympo di sini dan mula mendapatkan ganjaran untuk berjalan atau berjalan.

 

Aplikasi Di mana Anda Dapat Dibayar Untuk Berjalan Ringkasan

 

Jadi inilah senarai 8 aplikasi legit / sahih di mana anda dibayar atau diberi ganjaran untuk berjalan/berlari tetapi tidak semuanya berfungsi di seluruh dunia termasuk Malaysia, anda mempunyai peluang untuk memilih yang mana yang paling boleh digunakan untuk anda.

Kita semua berjalan setiap hari, jadi mengapa tidak dibayar untuk itu? Beberapa aplikasi yang saya sebutkan tidak mempunyai sebarang cabaran, ia hanya mengira langkah anda semasa anda berjalan atau berlari.

Sebagai contoh, aplikasi Sweatcoin, atau aplikasi Lympo, yang saya gunakan sendiri, tidak perlu dibuka setiap hari – ia mengira langkah secara automatik apabila anda keluar,!

Jadi kami harap anda telah menikmati aplikasi yang kami ulas di sini dan mendapat bayaran dan ganjaran daripadanya.

Dan kita akan berjumpa dengan anda pada masa akan datang!

 

Lihat : Buat Duit Sambil Dengar Muzik Dengan Playlist Push

About Author

One thought on “8 Apps Di mana Anda Dibayar Untuk Berjalan

  1. Ping balik: 6 Laman Web Buat Duit Dengan Video - MacamMana.my

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

error: Content is protected !!