Digi Postpaid 60 Kuota Data Berkelajuan Tinggi Dinaikkan oleh CelcomDigi Daripada 30GB kepada 50GB

Digi Postpaid 60 High-Speed Data Quota

Hari ini, CelcomDigi mendedahkan bahawa ia telah meningkatkan jumlah data 4G berkelajuan tinggi yang disertakan dalam pakej Digi Postpaid 60 daripada 30GB kepada 50GB. Kedua-dua pelanggan pelan semasa dan baharu dipengaruhi oleh pengubahsuaian, yang tersedia serta-merta dan tanpa kos tambahan.

Syarikat telekomunikasi selanjutnya mendakwa bahawa bergantung kepada pilihan kontrak, mereka yang mendaftar untuk langganan Digi Postpaid 60 juga akan dapat memanfaatkan insentif tambahan. Sebagai contoh, pengguna yang memilih untuk komited selama 12 bulan layak mendapat data 4G berkelajuan tinggi 10GB bulanan percuma, manakala memilih pilihan 24 bulan menawarkan 30GB tambahan setiap bulan. Yang terakhir membawa kapasiti anda kepada jumlah 80GB.

Jika mereka lebih suka memilih sesuatu selain daripada kuota yang diperluaskan, orang yang berminat untuk melakukan selama 24 bulan itu juga boleh memilih antara dua peningkatan percuma yang berbeza. Yang pertama ialah pilihan 5G Booster, yang membolehkan anda menggunakan data default 50GB pelan pada rangkaian yang lebih pantas, manakala yang kedua memberi anda akses berkelajuan tinggi tanpa had kepada platform media sosial seperti Facebook, Twitter, Instagram dan TikTok.

Digi Postpaid 60 High-Speed Data Quota
Digi Postpaid 60 High-Speed Data Quota

Faedah lain untuk memilih pelan Pascabayar 60, menurut laman web Digi, termasuk panggilan tanpa had, faedah untuk membeli peranti baharu, keupayaan untuk menambah sehingga enam talian Keluarga tambahan, rebat pada Fiber dan Digi Broadband, dan percuma 12 bulan 20GB 5G kuota melalui promosi Jom 5G Malaysiaku syarikat telekomunikasi. Walau bagaimanapun, perlu diingat bahawa setiap SMS berharga RM0.10.

sumber : CelcomDigi [1] [2]

About Author

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

error: Content is protected !!