Disney+ Hotstar Unifi TV Akan Hadir Mei Ini

Disnye + hostar unifi tv

TM telah mengumumkan bahawa Disney+ Hotstar akan disediakan sebagai sebahagian daripada tawaran TV unifi bermula dari 17 Mei dan seterusnya. Terdapat beberapa cara untuk pelanggan unifi mendapatkan akses kepada perkhidmatan penstriman tetapi cara paling langsung adalah melalui Unifi TV Ultimate Pack.

Bagi mereka yang tidak biasa dengan pek itu, ia pada asasnya adalah pakej TV unifi paling tinggi di kerana ia menyediakan akses kepada saluran dan aplikasi penstriman yang ada di bawah Unifi TV. Pada masa ini berharga RM60 sebulan, pelanggan unifi sedia ada yang mendaftar untuk pakej ini juga akan dibekalkan Unifi Plus Box walaupun tidak jelas sama ada mereka akan dibekalkan dengan kotak asal atau model generasi kedua.

Sebaliknya, pelanggan Unifi TV Varnam Plus, Aneka Plus, dan Ruby Plus Pack juga boleh menambah Disney+ Hotstar ke dalam pek mereka dengan tambahan RM16 sebulan. Tidak lupa, pelanggan unifi Home yang tidak melanggan mana-mana pek TV unifi juga boleh mendaftar untuk Disney+ Hotstar walaupun harganya masih RM54.90 untuk 3 bulan yang merupakan harga standard untuk perkhidmatan tersebut.

Oleh itu, sesetengah pihak mungkin mahukan kemudahan membayar yuran melalui satu bil unifi, itulah sebabnya TM menawarkan pilihan itu. Sementara itu, TM juga akan menyediakan percubaan selama 6 bulan untuk Disney+ Hotstar kepada pelanggan baharu yang mendaftar untuk pelan unifi Home 100Mbps.

Untuk pelanggan Unifi TV Ultimate Pack sedia ada di luar sana, anda akan dapat mengakses Disney+ Hotstar tanpa kos tambahan. Walau bagaimanapun, anda perlu mendaftarkan diri anda di laman web khusus ini sebelum hari pengaktifan.

Pengumuman oleh TM hari ini pastinya agak lama kerana ia mengesahkan khabar angin yang telah kita dengar pada Mei 2021. Sehubungan dengan itu, masih belum ada tanda-tanda ketibaan Netflix di unifi TV yang mana sebahagian daripada kita telah menunggu sejak seawal Julai 2016.

Lihat Juga :   Redmi mengeluarkan monitor melengkung, mempunyai refresh rate 200 Hz

Apply Unifi anda disini

About Author

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

error: Content is protected !!