728*90

Dropship Di Malaysia: 8 Dropshippers Murah & Percuma.

dropship malaysia

Peluang Dropship di Malaysia

Lihat Juga Lihat : Buat Duit Sambil Dengar Muzik Dengan Playlist Push

Dalam atikel kali ini, saya akan berkongsi dengan anda peluang dropshipppers atau dropship di Malaysia terbaik tanpa sebarang bayaran bulanan dan murah di Malaysia.

Malaysia, iaitu Kuala Lumpur adalah merupakan salah satu hab perniagaan yang semakin meningkat di peringkat global kerana inisiatif perniagaannya yang beragam, kepelbagaian, dan inovatif.

Selain dari perniagaan yang berkembang pesat, Malaysia juga mempunyai sekurang-kurangnya 25 juta pengguna internet aktif dan 22 juta pengguna telefon bimbit. Pada tahun 2018, hampir separuh penduduknya atau 15 juta adalah pembeli dalam talian dan 62% pengguna membeli belah dengan peranti mudah alih mereka.

Di samping itu, eCommerce Malaysia mendapat sokongan daripada kerajaan dengan peraturan dan peraturan mesra e-commerc. Menjelang 2020, pertumbuhan pasaran dalam talian Malaysia dari jumlah perbelanjaan runcit akan meningkat 5% daripada hanya 0.5% pada tahun 2014.

Untuk memaksimumkan keupayaan menjalankan perusahaan kecil dan sederhana (PKS) dan eCommerce yang luas di Malaysia, penurunan harga adalah model perniagaan yang mampan dan menguntungkan. Peluang business untuk dropship di Malaysia semakin naik dari tahun ke tahun. Di mana pengeluar dengan senang mendapat ejen untuk menjual barang-barang mereka.

Dropshipping adalah pendekatan perniagaan yang tidak memerlukan inventori dan logistik, kerana ianya telah pun disediakan oleh dropshippers. Ia membolehkan pemilik perniagaan menubuhkan perniagaan dengan beberapa klik pada komputer mereka dan lebih kurang $ 100 sebulan.

Dropshipping adalah pendekatan di mana pelanggan membeli produk dari penjual dan produk tersebut secara terus dihantar oleh syarikat pihak ketiga pada harga borong atau runcit. Peranan utama anda adalah untuk memasarkan produk pembekal atau pengedar dan kemudian anda akan menerima pembayaran dari pelanggan anda.

Peluang Dropship di Malaysia : Dropshippers Terbaik dengan Tiada Kos Ahli

Drop shippers Category of Product Sign Up Cost
SaveValue2u General Percuma
Asogo Bicycles and accessories Tidak Dinyatakan
Summerglitz Maternity and baby apparel, toys and books Percuma
Dropship Malaysia General Tidak Dinyatakan
Heartbeat Personalized memorabilia (mugs, T-shirts, etc.) Percuma
Little Kids Maternity and baby products Percuma
Kime Fashion Percuma

 

Lihat Juga :   5 Laman Web Untuk Mencari Remote Job dengan Cepat pada tahun 2019

1. SaveValue2u

SaveValue2U adalah pembekal dropship yang berpangkalan di Selangor, Malaysia. Mereka menawarkan pelbagai produk termasuk aksesori kereta, aksesori haiwan kesayangan, produk elektrik, kosmetik, dan peralatan dapur.

2. Asogo

Asogo adalah syarikat dropshipping terkemuka di basikal dan aksesori yang berkaitan. Walau bagaimanapun, program dropshipping hanya tersedia di Malaysia Barat, pada masa ini. Penghantaran produk mengambil masa 2-5 hari bekerja selepas menerima bayaran. Nota, Asogo mempunyai dasar pulangan / pertukaran.

3. Summerglitz

Summerglitz menawarkan lebih daripada 5,000 produk bersalin dan pakaian bayi, mainan, dan buku di Malaysia. Anda boleh memasarkan produk mereka di Facebook, Instagram, Lelong Store, atau laman web anda sendiri. Penghantaran produk mengambil masa 1-3 hari bekerja.

4. Dropship Malaysia

Dropship Malaysia adalah satu lagi platform dropshipping yang ditubuhkan dan berpangkalan di Malaysia. Mereka menawarkan 300 + produk seperti kesihatan dan kecantikan, rumah dan hidup, dapur dan makan, penjagaan diri, pelangsingan, sukan, kanak-kanak, dan aksesori kereta dan automotif.

 

5. Heartbeat

Heartbeat didirikan pada tahun 2006 dan menjual lebih daripada 100+ cenderahati peribadi dan hadiah. Anda hanya perlu mencari pelanggan yang mencari cenderahati peribadi dan hadiah, dan mereka bentuk hadiah untuk mereka.

Sebaliknya, degupan jantung, bertanggungjawab dalam percetakan, pengeluaran, dan penghantaran. Penghantaran mengambil masa 3-5 hari di Malaysia Barat, 5-9 hari di Malaysia Timur, dan 8-12 hari di Singapura.

6. Little Kids

Little Kids Baby Shop yang ditubuhkan pada tahun 2010 adalah sebuah perniagaan perniagaan subsidiari, di bawah Leisureplex Sdn Bhd, yang menjual pakaian dan produk bersalin dan bayi. Mereka menjual produk berkualiti yang dieksport dari Eropah, Amerika Syarikat, dan China. Mereka mempunyai butik fizikal di Little Kids Rawang, Selongor.

7. Kime

Kime.com.my adalah salah satu platform dropshipping fesyen terkemuka di Malaysia. Kime bermula sebagai kedai runcit pakaian pada tahun 1988. Sebagai outlet fesyen, mereka memastikan bahawa pakaian mereka adalah kualiti yang sangat baik. Penghantaran biasanya mengambil masa 3-4 hari bekerja.

Selain dari senarai dropship di malaysia itu tadi, anda juga boleh Mula Dropshipping dengan Chinabrands
Chinabrands adalah syarikat grosir global dengan pergudangan global, termasuk gudang Amerika Syarikat, gudang UK, gudang Kanada, gudang Sepanyol dan banyak lagi.

Produk yang dijual di Chinabrands datang dari pasukan profesional laman web, mereka mempunyai kepakaran tren pasaran. Setelah mengesahkan kualiti produk pembekal, mereka menyimpannya di gudang mereka sendiri. Apabila anda pakaian dropship, elektronik, kasut, dll, dan produk lain, anda bekerja dengan pasukan Chinabrands. Pada masa yang sama, tiada had MOQ.

 

Lihat Juga :   5 Perkhidmatan dan Apps Untuk Extra Income

dropship di malaysia

Memandangkan syarikat itu terletak di Shenzhen, yang terletak di tengah-tengah pengeluar Cina, mereka telah dapat menawarkan produk-produk cina yang berkualiti dan murah secara dalam talian. Laman web mereka yang lain adalah Gearbest.com yang telah mendapat reputasi tinggi di AS dan Eropah.

Begitu juga, mereka menguruskan penghantaran, gudang dan banyak lagi untuk ahli mereka. Selagi anda mendaftar, anda boleh memuat turun maklumat produk mengikut kehendak anda dan anda boleh menikmati harga borong.

Jangan bimbang, ahli berdaftar itu bebas. Manfaat yang menghairankan adalah bahawa satu akaun Chinabrands boleh dihubungkan ke akaun jualan berganda, iaitu, anda boleh menyenaraikan produk cina murah ke banyak platform dengan menggunakan Chinabrands. Atas sebab ini, ia juga merupakan penyelesaian pemenuhan pesanan yang baik untuk penjual.

Kemudian, mari kita ringkaskan ciri-ciri berikut:

Pilihan besar pada lini produk kategori penuh

Mengirimkan ribuan petak ke lebih 200 negara dan wilayah.

Nikmati pelbagai pilihan penghantaran.

Penjejakan pesanan tersedia untuk setiap pesanan.

Perkhidmatan selepas jualan tawaran dalam masa nyata.

Janji untuk menghantar dalam masa 24 jam.

Chinabrands boleh menyegerakkan pesanan anda dengan kedai dalam talian anda.

Dengan Chinabrands

● Anda hanya perlu:

1. cari produk di Chinabrands

2. tambah produk di kedai anda

3. mula menjual

 

● Anda tidak perlu:

1. Hubungi pengilang.

2. Cari gudang inventori dan belanja kos tambahan.

3. Hubungi penghantaran logistik.

Hits: 2210

About Macamamana my

Berpengalaman dan mempunyai minat mendalam di dalam Internet marketing, Web Development, internet & teknologi dan berkaitan gajet.

View all posts by Macamamana my →

Leave a Reply