Google Duo Menambah Ciri Baru untuk Membantu Anda Tetap Berhubung

google duo

12-person Duo chats juga akan disediakan di Google Duo Web nanti.

Dengan lebih banyak keluarga yang tinggal di rumah, ciri Duo baru untuk menyokong berhubung dengan orang tersayang pasti dialu-alukan.

Google mengumumkan ciri baru untuk aplikasi Duo yang bertujuan untuk membantu anda tetap berhubungan dengan orang yang anda sayangi, termasuk penambahan sembang video mesra kanak-kanak, filter khas, dan panggilan video kumpulan untuk web (akan datang).

Apa yang Baru: Mod keluarga membawa saringan coretan dan keseronokan pada panggilan Duo anda, membiarkan anak-anak bermain semasa mereka tetap berhubungan dengan orang seperti datuk dan nenek. Butang tutup dan mute disembunyikan untuk membantu anak-anak tetap dalam sembang juga. Google juga menunjukkan bahawa panggilan dengan mod Keluarga masih end-to-end encrypted  untuk privasi.

Berikut adalah beberapa contoh screen filter yang anda boleh gunakan , dan ianya sangat menarik dan boleh membuatkan anda tersenyum.

Akan Datang: Sekiranya anda menggunakan Duo di web, anda akan gembira mengetahui bahawa panggilan kumpulan akan datang ke versi bebas aplikasi, dengan susun atur baru untuk membantu anda melihat lebih banyak orang sekaligus. Ia akan dilancarkan di Chrome terlebih dahulu sebagai pratonton. Terdapat juga cara baru untuk mengundang sesiapa sahaja yang mempunyai akaun Google untuk menyertai sembang anda dengan pautan sederhana.

Download untuk android 

Download untuk iOS

Sumber: 9to5Google

 

About Author

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

error: Content is protected !!