Group Video Call Telegram Boleh Ditonton 1000 viewer

Telegram Video Calls

Pada akhir bulan Jun, Telegram mengumumkan bahawa sehingga 30 pengguna dapat mengambil bahagian dalam panggilan video. Syarikat telah mengatakan bahawa had ini akan meningkat pada masa akan datang. Tetapi walaupun mempunyai kemas kini baru untuk aplikasi pemesejan, itu tidak melibatkan peningkatan jumlah pembesar suara. Sebaliknya, sebagai sebahagian daripada kemas kini baru, ciri ini dapat menyokong sehingga 1000 penonton. Tetapi jumlah speaker tetap 30 orang.

telegram video call

Tidak perlu dikatakan, itu adalah perbezaan yang cukup penting, tetapi syarikat memberikan beberapa kemungkinan kes penggunaan untuk ini. Salah satunya ialah online lectures, di mana jumlah penonton pasti lebih besar daripada jumlah speaker. Pada halaman kemas kini, syarikat mengatakan bahawa ia akan terus meningkatkan had ini.

Penambahbaikan lain yang terdapat dalam kemas kini ini juga berfokus pada video. Salah satunya ialah mesej video akan mendapat resolusi yang lebih tinggi. Anda juga boleh mengetuk mesej video untuk mengembangkannya. Ketik sekali lagi semasa dikembangkan untuk menjeda. Terdapat juga kemampuan untuk mengubah kelajuan main balik video, dengan pilihan 0.5x, 1.5x dan 2x.

Di bahagian depan rakaman, kini anda boleh terus memainkan audio peranti anda semasa anda merakam. Di luar itu, ada kemampuan untuk berkongsi skrin anda semasa panggilan video satu lawan satu. Perubahan yang lebih kecil, tetapi penting termasuk memperpanjang tempoh penghapusan automatik mesej hingga sebulan, dan gambar yang lebih tepat semasa mengedit gambar.

(Sumber: Telegram)

Lihat Juga :   Penyebab kenapa Facebook, Instagram, Messenger, dan WhatsApp 'down' selama 6+ jam

Leave a Reply

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: