Hari ini, Twitter mengisytiharkan Creator Ads Revenue Sharing

creator ads revenue sharing

Twitter telah membuat beberapa pengumuman penting mengenai program Creator Ads Revenue Sharing Twitter yang diumumkan baru-baru ini untuk semua penyedia kandungan.

Seperti namanya, Twitter kini membantu pengarangnya dengan memberi mereka potongan hasil iklan bermula dengan balasan kepada siaran mereka. Perkongsian Hasil Iklan Pencipta akan tersedia di setiap negara yang membenarkan pembayaran Stripe, dan firma itu telah mula melancarkan kepada kumpulan awal yang akan dijemput untuk Stripe payouts.

Sememangnya, program ini hanya terbuka kepada pelanggan Twitter Blue atau Verified Organizations. Pencipta dan organisasi boleh menyertai Perkongsian Hasil Iklan dan Langganan Pencipta secara bebas jika mereka belum berbuat demikian. Akaun itu juga perlu membuat akaun Stripe dan menerima sekurang-kurangnya lima juta tera dalam tiga bulan sebelumnya.

Perkongsian proses permohonan hasil iklan akan diperkenalkan oleh Twitter. Walau bagaimanapun, pencipta masih boleh memohon Langganan Pencipta dan Perkongsian Hasil Iklan Pencipta dalam Pengewangan melalui tetapan Twitter untuk sementara waktu.

About Author

Lihat Juga :   Unifi menghadapi gangguan perkhidmatan, pengguna tidak dapat mengakses laman web antarabangsa tertentu

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

error: Content is protected !!