HONOR 70 telefon kamera terbaik dalam julat RM2,000

HONOR 70 telefon kamera terbaik

HONOR 70 yang dilancarkan bulan lalu di Malaysia dan telah mendapat pujian di kalangan pengguna untuk keunggulan pengimejan HONOR,

HONOR 70 juga dipuji oleh media tempatan sebagai “telefon kamera terbaik dalam julat harga RM2,000“.

HONOR 70 juga memperhalusi keupayaan pengimejannya untuk membawa pengguna tempatan pilihan telefon pintar yang lebih baik.

Sebagai jenama bebas, HONOR juga telah diiktiraf di peringkat antarabangsa, muncul di pameran teknologi terbesar Eropah, Internationale Funkausstellung Berlin (IFA) yang hanya boleh disertai oleh jenama terbaik dunia.

Ia juga meraih 35 anugerah daripada industri dan media, termasuk 21 anugerah yang dimenangi oleh HONOR 70 .

Antaranya, EISA (anugerah produk elektronik pengguna terbesar di dunia) menganugerahkannya “Best Buy Smartphone“, dengan menyatakan bahawa “HONOR 70 menawarkan kualiti fotografi terbaik dalam kelasnya, mempunyai kemasan moden, nipis dengan lengkungan lembut dan juga mengatasi prestasi titik harga. Ini adalah pencapaian yang luar biasa daripada HONOR.”

Di samping itu, media teknologi tinggi global TechRadar memuji HONOR 70 sebagai “telefon Android terbaik tahun ini”, memanggilnya “telefon yang menarik dengan spesifikasi yang baik untuk harga, terutamanya dalam bahagian kamera, pemproses dan reka bentuk – rasanya seperti telefon premium dalam kebanyakan cara.”

Telefon kamera julat harga terbaik dengan sistem kamera dwi-utama

HONOR 70 mempunyai kamera dwi-utama yang jarang berlaku dalam julat harganya.

Antaranya, IMX800 Super Sensing Camera meningkatkan jumlah cahaya masuk, membolehkan HONOR 70 berprestasi baik dalam cahaya malap dan cahaya belakang.

Lihat Juga :   Samsung Lancarkan Laptop Chromebook baru yang boleh jadi tablet

Bahagian belakang HONOR 70 juga unik. Ia menggunakan teknologi dwi-filem, triple-texture dan dwi-salutan, manakala tekstur berbentuk berlian berkilauan apabila cahaya berubah.

Di bawah cahaya, ia kelihatan elegan, seolah-olah disemat dengan kristal berkilauan.

Seorang lagi pengguna, Wong berkata, “Warnanya sangat cantik. Badan berkilauan memberikan rasa yang berbeza dan rasa premium apabila dipegang.”

Berbanding arah aliran menurun, HONOR menunjukkan prestasi cemerlang di China

Jualan besar siri HONOR 70 membantu mengekalkan kedudukan peneraju jenama itu, meraih tempat teratas dalam jualan pasaran telefon pintar Q2 di China – seperti yang dilaporkan oleh IDC.

Sementara itu, siri HONOR Magic4 menambah lebih banyak kuasa api kepada nilai premium telefon pintar melebihi titik harga AS$600.

Menurut laporan yang dikeluarkan oleh Strategy Analytics pada 1 Ogos, HONOR menjadi vendor telefon terbesar di China buat kali pertama dengan bahagian pasaran sebanyak 19% pada suku kedua 2022.

Walaupun trend jualan dan penghantaran industri telefon China tahun ini menunjukkan penurunan mendadak, jenama itu menunjukkan prestasi yang baik berbanding trend itu, membuktikan kepercayaan pengguna.

Kini, HONOR telah memperkenalkan tiga siri telefon pintarnya ke Malaysia dan akan terus membangunkan produk ekosistem seperti komputer riba dan tablet pada masa hadapan.

About Author

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

error: Content is protected !!