iPad Air M1 2022 Kini Tersedia Di Malaysia; Harga Bermula Dari RM2,699

iPad Air M1 2022

iPad Air generasi kelima, akhirnya telah sampai ke Malaysia. Tablet baharu ini hampir sama dengan pendahulunya di bahagian luar, tetapi di dalamnya mempunyai naiktaraf yang ketara.

iPad Air ini dikuasakan oleh cip Apple Silicon M1, CPU yang sama yang menggerakkan MacBook Air sekarang. Ia juga mempunyai kamera hadapan 12MP resolusi lebih tinggi dengan Center Stage dan versi selular kini menyokong 5G. Paparan menggunakan paparan Retina Cecair 10.9-inci yang sama dan ia mengekalkan penderia Touch ID di penjuru kanan sebelah atas tablet.

iPad Air 2022 bermula pada harga RM2,699 dengan storan 64GB dan hanya menyokong sambungan Wi-Fi. Untuk menambah lebih banyak storan, anda perlu mengeluarkan tambahan RM650 untuk versi 256GB, manakala model selular juga berharga RM650, bermula pada RM3,349. Secara keseluruhannya, iPad Air yang dihiasi sepenuhnya dengan storan 5G dan 256GB mendahului pada RM3,999.

iPad Air baharu didatangkan dalam lima warna berbeza: kelabu angkasa, biru, merah jambu, cahaya bintang dan ungu. Di dalam kotak, anda akan menemui kabel USB-C ke USB-C dan tidak seperti telefonnya, Apple menghantar tablet dengan penyesuai kuasa. Anda boleh membeli tablet itu melalui laman web Apple Malaysia sekarang atau melalui penjual semulanya yang sah.

About Author

Lihat Juga :   Pernyataan Privasi Google Telah Disemak, dan Mengapa Anda Perlu Ambil Tahu.

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

error: Content is protected !!