Istimewa Hari Gaji CelcomDigi: Reload RM30 dan ke atas untuk mendapatkan Internet 10GB tambahan

celcomdigi hari gaji promo

Promo Istimewa Hari Gaji CelcomDigi kembali lagi dan kali ini syarikat telekomunikasi menawarkan pelanggan tawaran nilai untuk wang untuk Hari Raya Aidilfitri. Boleh dinikmati oleh kedua-dua pengguna Celcom dan Digi mulai hari ini hingga 20 April 2023, baca di bawah untuk mengetahui lebih lanjut mengenai tawaran istimewa 4 hari.

Pertama, untuk pengguna Prabayar, CelcomDigi menawarkan Internet 10GB tambahan apabila mereka menambah nilai RM30 dan ke atas melalui aplikasi dan eDompet terpilih. Kuota tambahan akan diaktifkan dalam tempoh masa yang ditetapkan selepas tambah nilai.

Untuk menikmati kuota Internet 10GB percuma, pengguna Celcom XPAX mesti menambah nilai RM30 ke atas melalui laman web Celcom, aplikasi Celcom Life atau Boost. Sementara itu, pengguna Digi Prepaid boleh menambah nilai melalui aplikasi MyDigi dan Digi Store Online, serta melalui aplikasi e-dompet Boost, Lazada, Shopee, Touch n Go dan Z City.

Bagi pelanggan Pascabayar, CelcomDigi menawarkan pas tambahan Internet berkelajuan tinggi 15GB pada harga RM15 sahaja. Kedua-dua pengguna Celcom dan Digi boleh mengaktifkan pas melalui aplikasi masing-masing.

Pas ini tersedia untuk pengguna Celcom XPAX Postpaid, Celcom MEGA, dan Digi Postpaid, dengan tempoh sah untuk pas ialah 7 hari. Pengguna Celcom boleh membeli alat tambah Internet melalui aplikasi Celcom Life, manakala pengguna Digi boleh melakukannya melalui aplikasi MyDigi dan Digi Store Online.

Hebat! Untuk maklumat lanjut tentang tawaran ini, sila layari laman web rasmi Celcom atau Digi. Seperti biasa, pastikan untuk terus melayari TechNave untuk berita dan tawaran teknologi yang lebih trending seperti ini!

Lihat Juga :   Pelan Celcom Xpax “Unlimited” kini menawarkan data berkelajuan tinggi tanpa had dua kali ganda

About Author

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

error: Content is protected !!