Jadi juru jual broadband maxis, unifi, astro

jadi ejen broadband

Ingin menjadi juru jual broadband maxis, unifi, astro

Jadi ejen atau juru jual jual broadband maxis, unifi, astro sekarang. Macam mana nak jadu juru jual broadband di Malaysia, di mana anda boleh menjual banyak jenis home broadband seperti maxis broadband, unifi, streamyx dan Astro IPTV

Apply UNIFI anda di sini

jual broadband maxis, unifi, astro

Membuat wang dalam talian tidak pernah menjadi lebih mudah. Internet telah membuka banyak peluang untuk pengguna menjana pendapatan yang sangat baik.  Di mana pengguna boleh menjual perkhidmatan atau produk mereka di seluruh dunia dan tidak hanya tertumpu kepada sesuati lokasi atau satu kawasan sahaja. 

Internet juga telah mewujudkan industri dan peluang pekerjaan baru kerana terdapat banyak keperluan untuk tidak memerlukan kehadiran fizikal individu di pejabat atau kawasan kerja.

Anda boleh bekerja dengan selesa di rumah atau di mana-mana sahaja. Kekayaan dan wang baru terus dihasilkan dengan teknologi baru.

Terdapat banyak cara untuk membuat wang dalam talian dari set kemahiran dan minat anda. Terdapat pelbagai cara untuk menghasilkan wang dalam talian mungkin yang terbaik yang sesuai dengan anda.

Berikut adalah beberapa cara untuk membuat wang dalam talian dengan atau tanpa modal.

Menjual Jalur Lebar

Terdapat beberapa cara menarik di mana anda boleh menjual jalur lebar (broadband) dan membuat duit di Malaysia.
Produk yang anda boleh jual tidak hanya terikat kepada 1 jenis brand sahaja, contohnya ianya tidak terhad kepada produk Maxis atau TM sahaja.

Anda boleh menjual dan menjadi ejen kepada banyak jenis brand terkenal di Malaysia ini.

Anda boleh mendapat yuran langganan satu bulan apabila permohonan berjaya. Perkara terbaik mengenai jalur lebar ialah, ia mempunyai demand yang tinggi dan peningkatan penggunaan internet. Dan pengguna lebih memerlukan internet yang lebih laju untuk download dan streaming video online. 

Lihat Juga :   Ini ialah rancangan 5G baharu Maxis dan Hotlink.

Hei, anda boleh mendapat komisen pertama dengan memperbaharui jalur lebar anda sendiri atau teman dan saudara anda. Anda boleh menyertai program ini secara percuma di sini tetapi ia melibatkan sedikit kerja manual.

Apabila anda mempunyai pemohon yang berminat, Anda perlu mengisi borang dan memuat naik dokumen yang diperlukan di laman web mereka itu sahaja. Selebihnya company broadband akan mengambil tindakan sepenuhnya. 

Untuk sesiapa yang berminat untuk mula menjual broadband. Anda boleh klik kepada Link ini. 

Anda perlu mendaftar sebagai partner dan pendaftaran ini amatlah mudah, ianya boleh didaftarkan menggunakan nama individu atau pun syarikat.

Dan yang menariknya anda boleh menjual bukan hanya satu (1) jenama broadband sahaja. Anda boleh menjual bermacam-macam jenis broadband yang ada di Malaysia.

Selamat Mencuba & Selamat Berjaya

macammana.my

About Author

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

error: Content is protected !!