Kereta terbaik & paling menarik akan datang 2023-2025!

Kereta terbaik & paling menarik akan datang 2023-2025!

CES 2023 baru sahaja selesai di Las Vegas, dan banyak kereta menarik baharu telah didedahkan… Dan kami telah mengumpulkan senarai beberapa kegemaran kami!

Sebagai contoh, Sony telah mendedahkan prototaip untuk kereta pertamanya, Afeela! Ia bekerjasama dengan Honda kerana ia kelihatan untuk meletakkan kereta ini dalam pengeluaran, dan seperti yang anda boleh bayangkan ia benar-benar penuh dengan teknologi. Ia juga mengumumkan bahawa ia akan bekerjasama dengan Qualcomm untuk menghasilkan kereta itu – syarikat yang sama yang anda kaitkan dengan mencipta mikrocip untuk telefon pintar Sony.

Di tempat lain, kami juga telah melihat RAM memperkenalkan Revolusi 1500, trak pikap semua elektrik pertama jenama itu! Ia akan datang dengan barisan tempat duduk ke-3 yang tersembunyi, keupayaan untuk menukar konsol tengah menjadi meja, dan skrin infotainmen dwi 28 inci! Oh, dan ia juga dilengkapi dengan projektor terbina dalam.

Dan itu hanya sebagai permulaan! Kami juga telah melihat Volkswagen memperkenalkan pesaing Tesla Model 3 dan konsep Peugeot yang menunjukkan rupa EV masa depannya!

Tetapi kereta manakah dalam senarai ini yang menjadi kegemaran anda? Sila tonton video berikut sepenuhnya : 

About Author

Lihat Juga :   Kementerian Pengangkutan akan melaksanakan Struktur Cukai Jalan EV Baharu

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

error: Content is protected !!