Maxis Melancarkan Maxis Family Plan Terbaru; Data Tanpa Had Untuk Internet Rumah Dan Empat Talian Mudah Alih Daripada RM299

Maxis Melancarkan Plan Keluarga Baru; Data Tanpa Had Untuk Internet Rumah Dan Empat Talian Mudah Alih Daripada RM299

Maxis telah melancarkan Maxis Family Plan terbarunya baru-baru ini, yang menggabungkan kedua-dua perkhidmatan jalur lebar dan mudah alihnya dalam satu pakej yang berpatutan. Menurut syarikat itu, rancangan baru itu menawarkan isi rumah dengan data tanpa had untuk empat talian telefon bimbit dan jalur lebar rumah dari RM299.

Maxis Melancarkan Plan Keluarga Baru; Data Tanpa Had Untuk Internet Rumah Dan Empat Talian Mudah Alih Daripada RM299  

Pelan Keluarga serba baru merangkumi pilihan sama ada kelajuan jalur lebar 30Mbps tanpa had atau WiFi Home 4G. Maxis menyatakan bahawa pengguna akan mempunyai pilihan untuk meningkatkan kelajuan hingga 800Mbps dengan bayaran tambahan dari RM40 sebulan.

Di atas empat jalur mudah alih dengan data tanpa had yang ditawarkan, pelanggan juga boleh memilih untuk menambah hingga empat peranti baru melalui Maxis Zerolution dari RM19 untuk setiap talian mudah alih dengan kadar faedah 0%. Telco mengatakan bahawa pelanggan boleh memilih dari pilihan telefon pintar, tablet dan bahkan jam pintar untuk tambahan.

Selain itu, Maxis mendedahkan bahawa Rancangan Keluarga yang baru diperkenalkan juga merangkumi promosi TV Zerolution. Dengan ini, pelanggan berhak untuk mengambil TV Samsung 4K UHD 65 inci yang baru dari harga serendah RM1 sebulan.

plan maxis family 2021

Seperti yang telah disebutkan sebelumnya, Maxis Family Plan tersedia mulai dari RM299 sebulan, dengan jangka waktu kontrak 24 bulan. Mereka yang berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai pakej baru ini, atau ingin mendaftar dapat mengunjungi laman web rasmi Maxis.

About Author

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

error: Content is protected !!