Microsoft Office 2021 akan Datang Akhir Tahun ini

Office 2021

Microsoft Office 2021

Microsoft akan melancarkan dua versi baru Office akhir tahun ini, syarikat itu mengumumkan pada hari Khamis lepas. Office 2021 akan tersedia untuk PC Windows dan Mac pada separuh kedua tahun ini, dan, seperti Office 2019 sebelumnya, anda boleh memberi setiap produk secara berasingan. Ianya bermaksud, anda tidak perlu membuat langganan Microsoft 365.

Syarikat itu tidak menyatakan apa ciri baru yang akan diperkenalkan kepada pengguna, tetapi juga menyatakan bahawa ia merancang untuk menyokong Office 2021 dan Office LTSC, versi enterprise.

Office 2021

Menurut The Verge‘s Tom Warren, varian LTSC akan merangkumi peningkatan seperti sokongan mod gelap dan peningkatan aksesibilitas. Sebilangan besar ciri-ciri tersebut juga harus menuju ke versi pengguna perisian.

Yang kami tahu ialah Office 2021 dan Office LTSC akan datang dengan OneNote dan menyokong sistem 32-bit dan 64-bit. Selain itu, Microsoft tidak merancang untuk menaikkan harga perisian pengguna. Walaupun Microsoft jelas lebih suka orang memanfaatkan langganan 365, ia mengakui bahawa perkhidmatan itu tidak masuk akal untuk semua orang. Dan sementara Microsoft Cloud, di mana pihak syarikat telah membuat pelaburan yang besar diharap terus mendapat sambutan dari pengguna.

About Author

Lihat Juga :   PLUS: Berikut adalah masa terbaik untuk memulakan perjalanan balik kampung anda semasa minggu Raya

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

error: Content is protected !!