Pakej Rahmah : Maxis menyediakan fibre broadband  100Mbps dengan talian pascabayar kurang daripada RM90 sebulan.

Maxis nampaknya akan menyediakan home fibre broadband mampu milik dan pakej pascabayar kurang daripada RM100 sebulan, selain menyediakan pelan pascabayar 5G dan pakej telefon 5G melalui Pakej 5G Rahmah. Tawaran bundle nampaknya lebih baik daripada Pakej Perpaduan Jalan Lebar kerana ia termasuk kedua-dua talian pascabayar dan pelan home fibre broadband 30Mbps dengan data tanpa had pada harga hanya RM69 sebulan.

Maxis menawarkan internet gentian kediaman tanpa had 30Mbps dan talian pascabayar dengan harga hanya RM69 sebulan, seperti yang dilaporkan Fahmi Fadzil di Twitter. Jika itu masih belum cukup pantas, terdapat juga pilihan gentian rumah pascabayar tanpa had 100Mbps tersedia dengan harga hanya RM89 sebulan.

Maxis memaklumkan bahawa maklumat lanjut mengenai pakej Fiber + Pascabayar “Rahmah” baharu akan tersedia di laman web mereka dalam beberapa hari akan datang. Kami menganggarkan bahawa pelan pascabayar bernilai RM30/bulan kerana Maxis kini menawarkan gentian rumah 30Mbps pada harga RM89/bulan dan harga runcit yang dicadangkan adalah RM119 sebelum pengurangan.

Hotlink Postpaid 30 (RM30/bulan), yang menawarkan hanya 2GB data, dan Hotlink Postpaid 40 (RM40/bulan), yang menawarkan 30GB data, kini merupakan dua pelan pascabayar termurah syarikat. Kami menyimpulkan bahawa mungkin terdapat bayaran balik tambahan kerana tawaran ini dipanggil “Rahmah,” dan pelan pascabayar yang digabungkan mungkin ialah Hotlink Postpaid 40. Nantikan maklumat tambahan daripada Maxis.

Namun perlu diingat bahawa promosi Maxis Home Fiber ini hanya sah di tempat yang Maxis mempunyai fiber sendiri. Pada asasnya, jika hanya rangkaian HSBB TM tersedia di mana anda berada, ia tidak akan terpakai kepada anda.

About Author

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *