Pod terapung dan mesra alam ini boleh menjadi destinasi percutian anda yang seterusnya

Anda sedang mencari-cari destinasi percutian yang baru dan unik, bagaimana kalau kami mencadangkan percutian mewah oleh Anthenea: mereka mempunyai pod terapung dan mesra alam.

Ianya bermula sebagai projek haiwan kesayangan oleh arkitek Jean-Michel Ducanelle – yang terpikat dengan filem klasik James Bond, The Spy Who Loved Me – akhirnya menjadi sebuah pod terapung mewah seluas 50 meter persegi. Jangkakan pod yang penuh dengan keselesaan termasuk: ruang tamu yang besar, katil bulat XL, tab mandi air masin air tawar dan sudah semestinya pemandangan panoramik penuh lautan di sekeliling.

Perlu diingatkan bahawa bilik terapung beroperasi sepenuhnya di luar grid. Oleh itu, ianya tidak mempunyai bekalan elektrik atau saluran kumbahan yang boleh diakses dari pod terapung. Ini bermakna tenaga pod disediakan sepenuhnya oleh tenaga suria, dengan bolong tengah yang menyediakan pengudaraan semula jadi. Ia juga dilengkapi dengan dapur pembakaran kayu dan sistem penyahgaraman.

Pod boleh memuatkan sehingga setengah dozen orang dengan selesa dan boleh dikonfigurasikan ke dalam susunan jika perlu, dengan konfigurasi bar, spa dan restoran persendirian yang boleh direkabentuk.

Untuk maklumat lanjut, klik di sini.

Lihat Juga :   Menjelang November, lima negara Asia Tenggara akan menyambungkan QR Code Sistem Bayaran mereka.

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

error: Content is protected !!