realme Malaysia Mengumumkan Watch 2 Pro; Pada Harga RM299

realme Malaysia Announces Watch 2 Pro; Priced At RM299

Awal bulan ini, realme Malaysia membuat pelancaran berbagai produk, termasuk Watch 2 Pro. Dan dengan Pro moniker muncul dengan spesifikasi yang agak menarik.

 

Realme Watch 2 Pro hadir dengan skrin yang sedikit besar, pada 1.75 inci berbanding 1.4 inci dari model basic. Syarikat itu juga mendakwa bahawa ia mempunyai kadar penyegaran 30Hz, dan kecerahan maksimum 600 nits. Ia juga mempunyai bateri yang sedikit lebih besar, pada 390mAh, dan berat, pada 40g.

Syarikat itu mendakwa bahawa ini memberikan masa bateri mampu bertahan selama 14 hari. Dari sisi perisian, realme Watch 2 Pro menyokong 90 mod sukan, dan pilihan lebih dari 100 wajah jam tangan. Ia juga mempunyai penilaian IP68 ketika anda perlu bersenam di luar. Keseluruhan pakej ini hadir dengan harga RM299.


Selain smartwatch, realme Malaysia juga mengumumkan Buds Wireless 2 dan Buds Wireless 2 Neo. Hayat bateri mereka dari segi masa adalah pada 22 jam dan 17 jam. Yang pertama juga mempunyai Penarafan IP yang sedikit lebih baik, pada IPX5 berbanding IPX4 yang pada produk sebelum ini. Dan masing-masing berharga RM199 dan RM99.


Akhirnya, terdapat Pembesar Suara Bluetooth Pocket (realme Pocket Bluetooth Speaker). Ini adalah pembesar suara 360 darjah yang, apabila dipasangkan dengan jenis lain, menjadi set pembesar suara stereo. Dan ia mempunyai tanda harga RM79.

Anda boleh mendapatkan Realme Watch 2 Pro kedai-kedai yang sah mulai 29 Mei termasuk di Shopee. Dua varian Buds Wireless 2 akan tersedia di kedai rasmi jenama di Shopee mulai 6 Jun, dengan potongan harga pada hari pertama. Tetapi jika Pocket Bluetooth Speaker menarik perhatian anda, realme Malaysia hanya mengatakan bahawa ini akan tersedia tidak lama lagi di kedai rasminya di Shopee.

About Author

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

error: Content is protected !!