Samsung dilaporkan merancang untuk mengeluarkan telefon pintar “Tri-Fold” tahun ini

Samsung adalah salah satu pengeluar pertama dan boleh dikatakan syarikat yang meletakkan telefon pintar boleh lipat ke dalam arus perdana. Kini, syarikat itu mungkin bersedia untuk memperbaharui teknologi pengguna dengan lebih jauh kerana gergasi Korea Selatan itu telah disebut-sebut akan mengeluarkan telefon pintar “Tri-Fold” pada akhir tahun ini.

Mengulas ke Twitter, pemberi maklumat Yogesh Brar di Twitter berkata bahawa peranti itu mungkin “akhirnya dihantar tahun ini” selepas berada dalam khabar angin untuk beberapa lama. Malah, Samsung baru-baru ini melancarkan prototaip telefon pintar Tri-Fold kembali di CES 2023 pada bulan Januari.

Prototaip itu menunjukkan 3 bahagian boleh dilipat dengan dwi-engsel yang dilipat ke luar untuk membuat satu tablet besar. Sudah tentu, kerana ia adalah prototaip, boleh lipat yang ditunjukkan pada CES 2023 mungkin tidak sama seperti produk akhir.

Bercakap mengenainya, Yogesh turut berkongsi bahawa Samsung kini sedang berusaha untuk menambah baik Galaxy Z Fold5 dan Galaxy Z Flip5 yang akan datang, serta mendakwa bahawa Galaxy S23 FE tidak akan berlaku.

About Author

Lihat Juga :   Lenovo secara rasmi melancarkan Lenovo IdeaPad Gaming 3 di MWC 2022

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

error: Content is protected !!