Satria Dewa: GatotKaca Lancar Teaser Flying Scene Ala Iron Man dan Superman

Satria Dewa: GatotKaca

Satria Dewa: GatotKaca  telah memperkenalkan seorang adiwira atau superhero Indonesia yang selepas Bumilangit. Dalam video tersebut, Satria Dewa: GatotKaca dilihat terbang merentasi langit pada waktu siang dan malam ketika bertempur dengan musuh yang misteri. Adegan ini mengingatkan kita kepada detik Iron Man dalam filem pertama dan Superman dalam filem Man of Steel.

Kesan visual yang menggabungkan GatotKaca dan pemandangan panoramik bandar dan gunung dari atas boleh dibandingkan dengan filem aksi fiksyen Hollywood. Sebilangan netizen turut memuji video teaser filem ini. Crew macammana juga agak kagum dengan teaser yang ditayangkan dan berasa bangga dengan produksi indonesia yang dikira sangat baik hasilnya.

Rumah produksi filem ini turut menjanjikan beberapa kejutan yang bakal mereka tunjukkan dalam filem itu nanti. Ia juga diumumkan bahawa filem itu akan tiba di pawagam di Indonesia pada pertengahan 2022.

“Teaser First LOOK untuk filem Satria Dewa: Gatotkaca! Nantikan kami di seluruh rangkaian pawagam Indonesia pada Jun 2022. Nantikan, dan nantikan kejutan seterusnya daripada filem Satria Dewa: Gatotkaca,” kata pihak produksi, Satria Dewa Studio.

Lihat Juga :   Macam Mana Merawat HFMD Di Rumah yang Berkesan

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

error: Content is protected !!