Setel Menambah Ciri Bantuan Auto Assistance Pada Apps Mudah Alihnya

setel auto assistance

Download dan Register Apps Setel Di Sini. 

Aplikasi Setel hari ini secara rasminya telah memperkenalkan ciri bantuan auto onboard baharu yang menyediakan pengguna akses terus kepada pelbagai perkhidmatan ‘auto assistance’. Platform ini pada mulanya telah melancarkan akses awal ciri ini kepada bilangan pengguna yang terhad pada awal bulan ini untuk ujian.

Setel berkata fungsi bantuan ‘auto assistance’ akan membolehkan pengguna dapat memohon dengan cepat dan mudah kepada rangkaian pembekal perkhidmatan auto assistance sekiranya berlaku kecemasan kenderaan, terutamanya apabila mereka terkandas di lebuh raya dan sebagainya. Perkhidmatan yang disediakan termasuk meminta penggantian bateri, jumstart, penukaran tayar, bantuan mengisi minyak kecemasan, penguncian kenderaan dan perkhidmatan menunda. Ini disokong oleh penyedia perkhidmatan atas permintaan Bateriku.com, yang mana platform mendedahkannya adalah rakan kongsi pertamanya untuk ciri baharu itu.

Setel menjamin kebolehpercayaan rakan kongsinya yang disahkan, menjanjikan penghantaran segera atas permintaan serta bantuan ke lokasi untuk perkhidmatan tertentu seperti penggantian bateri, penukaran tayar dan sebagainya. Menggunakan ciri bantuan auto baharu pada ini juga akan memberikan pengguna mata Mesra, yang kemudiannya boleh digunakan untuk menebus bahan api dan ganjaran lain.

Ciri bantuan auto baharu kini tersedia untuk semua pengguna Setel. Seperti biasa, pastikan anda mengemas kini apps Setel kepada versi terkini untuk menikmati semua tawaran sedia ada dan terkini.

(Sumber: siaran akhbar Setel / laman web rasmi)

About Author

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

error: Content is protected !!