Siri Samsung Galaxy S23 kini boleh didapati di Malaysia.

Samsung Galaxy S23

Siri Samsung Galaxy S23, yang membuat debut rasminya pada 1 Februari, tersedia serta-merta untuk pra-pesanan di Malaysia berikutan acara pelancaran global Unpackednya. Walaupun pelanggan prapesanan boleh mendapatkan ketiga-tiga peranti dalam 1 package bermula pada 17 Februari, pelancaran rasmi telefon perdana baharu Samsung di Malaysia berlaku pada 24 Februari lalu.

Untuk memperingati peristiwa itu, Samsung Malaysia melancarkan roadshow pelancaran Siri Galaxy S23 pada hujung minggu. Terdapat empat lokasi kesemuanya, iaitu di 1 Utama Shopping Mall di Bandar Utama, serta Gurney Plaza Pulau Pinang, Aeon Tebrau City Johor, dan Vivacity Megamall Kuching.

Sebagai sebahagian daripada pelancaran, semua peranti Samsung Galaxy S23 Series yang dibeli antara sekarang dan 31 Mac 2023 akan menerima jam tangan pintar Samsung Galaxy Watch5 40mm, sementara bekalan masih ada. Untuk lebih jelasnya, hadiah percuma ini tersedia secara meluas di seluruh Malaysia, termasuk lokasi roadshow pelancaran.

Selain itu, promosi Belian Dengan Pembelian (PWP) menawarkan diskaun sehingga 30% kepada pelanggan untuk aksesori Galaxy, wearables, hearables dan tablet Siri Tab S8 terpilih. Pelanggan juga boleh mendapat diskaun 30% pada pelan perlindungan Samsung Care+ apabila mereka membeli mana-mana peranti Siri Galaxy S23 baharu.

Anda mungkin juga pernah mendengar tentang promosi tukar beli Buy 1 Get 1 yang banyak dibincangkan, yang direka khusus untuk pemilik peranti kelas Ultra terdahulu seperti Galaxy S22 Ultra, S21 Ultra dan Note20 Ultra. Terdapat juga program Samsung Trade In standard yang tersedia untuk model Galaxy lain dan peranti bukan Samsung, yang boleh disusun sehingga lima peranti Samsung Experience Stores dan Authorised Retailers.

Seperti yang dinyatakan sebelum ini, majoriti promo pelancaran Siri Samsung Galaxy S23 yang dinyatakan di atas juga tersedia di luar lokasi roadshow hujung minggu ini. roadshow itu memang mempunyai faedah tambahan dalam bentuk Spin & Win, di mana pelanggan boleh memenangi hadiah percuma tambahan.

Lihat Juga :   Cara Lihat Wifi Password Pada Peranti Android Anda

Wakil dari Samsung Malaysia memaklumkan kepada kami bahawa semua peserta Spin & Win akan menerima sekurang-kurangnya Duo Penyesuai Kuasa PD Samsung 35W. TV Pintar AU7700 4K UHD 50 inci, Monitor Pintar M5 32 inci dan Galaxy Tab S7 FE adalah antara hadiah lain yang disenaraikan pada roda.

Di samping itu, Samsung Malaysia juga telah menyediakan Bespoke Studio pada roadshow itu yang terbuka kepada semua pemilik Galaxy yang ingin “membuatkan” peranti mereka. Pengunjung yang berkongsi foto atau video dari jerayawara itu di media sosial juga akan menerima RM50 Samsung e-Baucar.

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

error: Content is protected !!