sooka TV Android Kini Tersedia Untuk Sony dan Sharp

sooka tv android

Dilancarkan pada Jun tahun lepas, perkhidmatan freemium Astro boleh diakses melalui aplikasi Android dan iOS khusus serta pelayar web. Sebelum pelancaran, syarikat itu telah pun mengesahkan komitmennya untuk menyampaikan perkhidmatan tersebut terus ke Android TV dan baru-baru ini Astro berjaya menunaikan janji tersebut.

Sebagai permulaan, Sooka TV Android hanya tersedia untuk Sony dan Sharp pada masa ini mengikut dokumen FAQ sooka di sini.

Selain itu, anda juga perlu mendaftar untuk pelan TV VIP perkhidmatan untuk menonton sooka melalui Android TV anda. Jika tidak, anda hanya akan terperangkap pada skrin pengaktifan yang ditunjukkan di atas.

Dengan harga RM84.90 sebulan, TV VIP kini merupakan rancangan sooka paling mahal setakat ini. Selain mempunyai keupayaan untuk menonton semua kandungan dari sooka pada Android TV mereka, mereka yang mendaftar untuk rancangan itu juga dapat menstrim perkhidmatan pada dua peranti secara serentak.

Sebagai perbandingan, pelan VIP + Sukan yang lebih lama berharga RM41.90 sebulan manakala pelan bulanan VIP Entertainment berharga RM15.90. Tanpa mengira pelan, anda boleh membatalkan langganan sooka anda pada bila-bila masa.

Sumber : lowyat.net

Lihat Juga :   Bazar Ramadan 2022 Dibenarkan Beroperasi Tahun Ini, Kata Perdana Menteri

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

error: Content is protected !!