The Magic V: Honor Mengensahkan Telefon Lipat Pertama Mereka

honor magic v

HONOR telah secara rasmi mengesahkan melalui Weibo bahawa telefon pintar boleh lipat pertamanya akan dikenali sebagai Magic V. Pengumuman itu disertakan dengan imej yang peranti itu yang dilihat sangat menarik, yang ditunjukkan menampilkan reka bentuk lipatan berbentuk V.

Magic V dijangka akan menggunakan faktor bentuk gaya buku, sama seperti Samsung Galaxy Z Fold3, Huawei Mate X2 dan OPPO Find N yang baru dilancarkan. Pada masa ini, sukar untuk mengetahui rupa bentuk sebenar Magic V kerana mereka hanya menunjukkan profil sisi peranti. Mungkin HONOR mempunyai kejutan kepada peminat selepas ini?

honor magic v

Walaupun jenama itu tidak memberikan sebarang butiran mengenai spesifikasinya, ia merujuk kepada Magic V sebagai peranti utama. Ini membayangkan bahawa peranti boleh lipat yang akan datang mungkin datang dengan cipset mewah – ciri-ciri yang boleh dijangkakan berkemungkinan ialah Snapdragon 8 Gen1 baharu, dengan Dimensity 9000 MediaTek sebagai pilihan alternatif.

Malangnya, HONOR tidak mendedahkan bila ia merancang untuk memperkenalkan sepenuhnya telefon pintar boleh lipat pertamanya. Tetapi memandangkan ia telah mula mempromosikan produk baharu, ada kemungkinan jenama itu akan berkongsi lebih banyak penggoda atau membuat pengumuman rasmi dalam beberapa hari atau minggu akan datang.

(Sumber: HONOR [Weibo])

Lihat Juga :   Cara Nak Guna lampu suluh pada iPhone, iPad Pro, atau iPod touch anda

Leave a Reply

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: