TIKTOKER MEMOTONG BARISAN ACARA NASHVILLE, DAKWA DIA BOLEH KERANA DIA ‘CANTIK’

TIKTOKER CAUGHT SKIPPING LINE AT NASHVILLE EVENT, CLAIMS SHE CAN BECAUSE SHE’S ‘BEAUTIFUL’

Seorang TikTok famous dan beberapa orang rakannya telah dirakam memotong barisan semasa membeli makanan dan minuman pada satu acara popular Nashville. Dan apabila dimarahi oleh orang ramai yang beratur , dia menjerit dan memberitahu orang ramai yang marah bahawa dia boleh melangkau barisan kerana dia “cantik”.

Seorang pengguna TikTok @desi.self menghadiri acara tahunan ke-14 Jack Daniel’s New Years’ Eve Live: Nashville’s Big Bash on New Years’ Eve — yang mempunyai terlalu ramai orang dan kehadiran orang ramai ke program tersebut telah mengatasi rekod kehadiran paling ramai pada 2019.

Menurut @desi.self, dia perasan apabila tiga wanita “memotong ke hampir barisan hadapan” selepas orang ramai menunggu “hampir 40+” minit” untuk makanan dan minuman. Seorang wanita yang berdiri di sebelah @desi.self dalam barisan mengambil langkah berani untuk berhadapan dengan tiga wanita itu.

@desi.self

how my 2022 ended hbu? welllll Happy New Year to that 🍾 #newyear #nye #2023 #nashville #nash #girlfight #notedrop #musiccity #happynewyear #brooksanddunn #zacbrownband #kelseyballerini #KAYKissCountdown

♬ original sound – desi.self

About Author

Lihat Juga :   Kamera tersembunyi di bilik persalinan – H&M Malaysia membuat laporan polis, siasatan sedang dijalankan

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

error: Content is protected !!